Balkonda mangal yakmak yasak değil mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sikayetciyim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sikayetciyim

Forum Okuru
Balkonda mangal yakmak yasak değil mi?

Balkonda mangal yakmak melek kadınlar kulübü balkonda mangal yakmak yasak mı forum'da.​

Ya kızlar valla çıldıracağım ev alma komşu al diye boşuna dememiş atalarımız. Bir komşu ve her hafta sonu aralıksız mangal yakar mı yaa? Balkonda mangal yakıyor tüm isler kokular eve doluyor bu adalet mi? Balkonda mangal yakmak yasak mı nereye şikayet etsem ben bunu yaa? Kimse mi birşey demiyor anlamıyorum.

Merhabalar
Bu konu sizi rahatsız ediyorsa elbette şikayet edebilirsiniz ama apartman site yönetimi filan yok mu öncelikle bunu onlarla konuşun. Belki birinin ayaklanmasını bekliyorlardır. Milletin rahatsız olduğu durumda bu yapılmaz bence yapmamalılar diye düşünüyorum. Orada sadece o komşu oturmuyor düşüncesiz mi bunlar? Apartmanda balkonda mangal yakmak yasak mı? Buna özel bir yasak söz konusu değil ama bence saygısızlık. Yani mangal yakma ile alakalı olmasa da komşuları bu durum ile alakalı rahatsız etmekle alakalı ceza verilebilir. Dediğim gibi siz yönetim ile konuşun olmadı polisi arayın gitsin. Ama şu da var mangal yakmak için kokusuz mangallar var bir zahmet kendilerine ondan alsınlar 🙂

Elbette apartman gibi bir alanda yaşıyorsanız komşuluk hakkı diye bir şey var. Hemen aşağıdaki linkte "komşuluk hakkı" konusunda detaylı bilgi alabilirsiniz hatta o komşunuza söyleyin bir okusun bir zahmet.

Geri