swetbaby Yeni Üye Üye 17 Kasım 2007 #1 Bebek İsİmlerİ bebiş isimleri bebis isimleri ada erkek ismi kız bebiş HAYDİ BU BÖLÜME HERKES EN BEĞENDİĞİ BEBİŞ İSİMLERİNİ YAZSIN BEN BAŞLIYORUM KIZ ERKEK ŞEVVAL OZAN AÇELYA ORKUN SERTAB SERHAT BENİM İKİZLERİM OLUCAK ALLAH NASİP EDERSE BANA İKİ İSİM LAZIM İŞİM ZOR Son düzenleme: 17 Kasım 2007
bebiş isimleri bebis isimleri ada erkek ismi kız bebiş HAYDİ BU BÖLÜME HERKES EN BEĞENDİĞİ BEBİŞ İSİMLERİNİ YAZSIN BEN BAŞLIYORUM KIZ ERKEK ŞEVVAL OZAN AÇELYA ORKUN SERTAB SERHAT BENİM İKİZLERİM OLUCAK ALLAH NASİP EDERSE BANA İKİ İSİM LAZIM İŞİM ZOR
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 19 Kasım 2007 #2 Ce: Bebek İsİmlerİ Kız isimlerinden Bengüsu, Yasemin, Derin ve Ülkü hoşuma gidiyor. Erkek isimlerinde Boğaçhan, Gökberk, Efe ve Tardu beğendiklerim arasında... Sen bana bakma ama, yarın bu isimler değişebilir, her an yeni bir şey görüp fikrimi değiştirebilirim 😀
Ce: Bebek İsİmlerİ Kız isimlerinden Bengüsu, Yasemin, Derin ve Ülkü hoşuma gidiyor. Erkek isimlerinde Boğaçhan, Gökberk, Efe ve Tardu beğendiklerim arasında... Sen bana bakma ama, yarın bu isimler değişebilir, her an yeni bir şey görüp fikrimi değiştirebilirim 😀
PaSikA Yeni Üye Üye 29 Kasım 2007 #3 Ce: Bebek İsİmlerİ Kız Balım, Nazlı, Ada, Eylül Erkek Demir, Efe, Taha Allah İkizlerini Hayırlısıyla Kucağına Almayı Nasip Etsin🙂
Ce: Bebek İsİmlerİ Kız Balım, Nazlı, Ada, Eylül Erkek Demir, Efe, Taha Allah İkizlerini Hayırlısıyla Kucağına Almayı Nasip Etsin🙂
M Misafir Forum Okuru 29 Kasım 2007 #4 Ce: Bebek İsİmlerİ KIZ ERKEK MELEK ALPEREN- ALPER NAZ TOLGA TUGAY İPEK-PETEK MERT-METİN EDA-SEDA EGE-EGEMEN ŞULE-ŞEBNEM AKAY-AKDAN DİDEM-ÇİĞDEM İKİZ İÇİN AKLIMA GELEN İSİMLER BUNLAR AMA BENİM BİR KIZIM OLURSA ADINI MELEK NAZ VEYA İPEK KOYARDIM.ALLAH SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN SANA.
Ce: Bebek İsİmlerİ KIZ ERKEK MELEK ALPEREN- ALPER NAZ TOLGA TUGAY İPEK-PETEK MERT-METİN EDA-SEDA EGE-EGEMEN ŞULE-ŞEBNEM AKAY-AKDAN DİDEM-ÇİĞDEM İKİZ İÇİN AKLIMA GELEN İSİMLER BUNLAR AMA BENİM BİR KIZIM OLURSA ADINI MELEK NAZ VEYA İPEK KOYARDIM.ALLAH SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN SANA.
aymelek Hamiş Melek 24 Ocak 2011 #5 kız için zeynep ismine bayılıyorum yanında bide sude...zeynep sude... erkek için yiğit efe diyorum ben
kız için zeynep ismine bayılıyorum yanında bide sude...zeynep sude... erkek için yiğit efe diyorum ben
TUNAA Daimi Üye Üye 24 Ocak 2011 #6 benim oğlumun ismi Tuna, kız ismi olarak ona uygun bir isim bulmak çok zor ama Nazlı ve Nisa'yı beğeniyorum.
benim oğlumun ismi Tuna, kız ismi olarak ona uygun bir isim bulmak çok zor ama Nazlı ve Nisa'yı beğeniyorum.