bebek künyesi bozdurma durumu ile karşı karşıyayım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nezamanyapimm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
N

nezamanyapimm

Forum Okuru
bebek künyesi bozdurma durumu ile karşı karşıyayım

Bebek künyesi bozdurma Ekonomik zorlukta altın ve bebek bileziği küyesi bozduranlar

Durumlar gerçekten kötü kızlar kiralarımızı ödeyemez durumdayız daha yeni evliyiz ben evliliğimin 6. ayında hamile kaldım eveimiz kendimize ait değil kiradayız ve eşimin işyeri kapalı olduğu için baya zor durumdayız sizlerde durumlar nasıl geçim yapabiliyor musunuz bilemiyorum ama artık bebeğimizin doğumunda gelen hediyeleri altınları da bozdurmak zorunda kaldık künyesini bozduracağım öyle canım acıyor ki anlatamam geçim yapamıyoruz şimdilerde işyeri açıldı umarım bu yazın kapatmazlar da biraz birikim yapıp ödemelerimizi yapabiliriz. Benim durumumda olanlar var mı acaba sizler geçim yapabiliyor musunuz işler nasıl sizin oralarda offf offff

Vallahi hayatım hemen hemen herkeste durum aynı şekilde devam ediyor biz ev sattık araba sattık biraz daha idare edebilelim diye. Umutsuzluğa kapılmamakt büyük fayda var bu günler geçecek ve bizleri bu duruma düşürenlerin hepsi amma bu dünyada ama ahirette hesap verecek diye düşünüyorum. Evet durumlar baya kötü. Allah yardımcımız olsun.

Geri