handanca Daimi Üye Yönetici 2 Haziran 2008 #1 Bekarlar Odası bekarlar bekar odası bekarlarcom bekarlar odası bekar odaları Bizi bizden iyi kim anlayabilirki. Gelin sorunlarımızı sevinçlerimi paylaşalım🙂
bekarlar bekar odası bekarlarcom bekarlar odası bekar odaları Bizi bizden iyi kim anlayabilirki. Gelin sorunlarımızı sevinçlerimi paylaşalım🙂
handanca Daimi Üye Yönetici 3 Haziran 2008 #2 Cevap: Bekarlar Odası Eyvahlar olsun harbi evde kalmışım ben yaaaaaaa🙁
İzmirella Yeni Üye Üye 5 Haziran 2008 #3 Cevap: Bekarlar Odası handancımm ben de bi urimm dedimm evli diilimm ama sözlüyumm halaaa bekar sayılır mıyı m ??
Cevap: Bekarlar Odası handancımm ben de bi urimm dedimm evli diilimm ama sözlüyumm halaaa bekar sayılır mıyı m ??
PaSikA Yeni Üye Üye 5 Haziran 2008 #4 Cevap: Bekarlar Odası yok handancığım üzülme tek sen değilsin evde kalan bende evde kaldım 🙂
handanca Daimi Üye Yönetici 5 Haziran 2008 #5 Cevap: Bekarlar Odası ızmırlı' Alıntı: handancımm ben de bi urimm dedimm evli diilimm ama sözlüyumm halaaa bekar sayılır mıyı m ?? Genişletmek için tıkla ... canım ona bakarsan bende bekar sayılmam. Resmi nikah olana kadar bekarız😀
Cevap: Bekarlar Odası ızmırlı' Alıntı: handancımm ben de bi urimm dedimm evli diilimm ama sözlüyumm halaaa bekar sayılır mıyı m ?? Genişletmek için tıkla ... canım ona bakarsan bende bekar sayılmam. Resmi nikah olana kadar bekarız😀
handanca Daimi Üye Yönetici 5 Haziran 2008 #6 Cevap: Bekarlar Odası pasika' Alıntı: yok handancığım üzülme tek sen değilsin evde kalan bende evde kaldım 🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım hayırlısıı🙂 hoşgeldin canım. Allah hayrlı kısmetler versin hepimize
Cevap: Bekarlar Odası pasika' Alıntı: yok handancığım üzülme tek sen değilsin evde kalan bende evde kaldım 🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım hayırlısıı🙂 hoşgeldin canım. Allah hayrlı kısmetler versin hepimize
M Monera Forum Okuru 8 Haziran 2008 #7 Cevap: Bekarlar Odası Benim için biraz erken=)(evde kalma işi)
dort_yapraklı_yonca Yeni Üye Üye 9 Haziran 2008 #8 Cevap: Bekarlar Odası beni de alın aranıza lütfen ben de bekarım 🙂
handanca Daimi Üye Yönetici 9 Haziran 2008 #9 Cevap: Bekarlar Odası dort_yapraklı_yonca' Alıntı: beni de alın aranıza lütfen ben de bekarım 🙂 Genişletmek için tıkla ... gel canım gel hoşgeldinnnnnnnn
Cevap: Bekarlar Odası dort_yapraklı_yonca' Alıntı: beni de alın aranıza lütfen ben de bekarım 🙂 Genişletmek için tıkla ... gel canım gel hoşgeldinnnnnnnn