RoCCo Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2008 #71 Ce: Benim köşem.... kıss delüü çileği seven rüyam bn erik seviom yaa karıştırdınemme orda ne güssel üzümler duruyo çokta severim canım saol
Ce: Benim köşem.... kıss delüü çileği seven rüyam bn erik seviom yaa karıştırdınemme orda ne güssel üzümler duruyo çokta severim canım saol
tuqqce Daimi Üye Üye 6 Mayıs 2008 #73 Ce: Benim köşem.... olur mu hiç ablam hatırlasana ben demiştimya bahçeye çilek ektim sende ben çok severim demiştinya hatırladınmı??erikte getiririmmmm
Ce: Benim köşem.... olur mu hiç ablam hatırlasana ben demiştimya bahçeye çilek ektim sende ben çok severim demiştinya hatırladınmı??erikte getiririmmmm
RoCCo Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2008 #76 Ce: Benim köşem.... anam eriklerin güzelliğine bak1:f060😱laarmı hiç tuçecim bn dedimki bnmde annem ekiyo bahçeye çok güzel oluyo ama dalından olmayanı sefmiom hormonlu oliii dedimcanım bidaki gelişinede yeşil elma getirsen çok makbule geçer
Ce: Benim köşem.... anam eriklerin güzelliğine bak1:f060😱laarmı hiç tuçecim bn dedimki bnmde annem ekiyo bahçeye çok güzel oluyo ama dalından olmayanı sefmiom hormonlu oliii dedimcanım bidaki gelişinede yeşil elma getirsen çok makbule geçer
M Monera Forum Okuru 7 Mayıs 2008 #78 Ce: Benim köşem.... şekerim sana yeşil kurabiye getirdim ve daha neler neler afiyetle ye canımcım😀 Damla çikolatalı kurabiye🙂 Birazcık üst üste oldular😀
Ce: Benim köşem.... şekerim sana yeşil kurabiye getirdim ve daha neler neler afiyetle ye canımcım😀 Damla çikolatalı kurabiye🙂 Birazcık üst üste oldular😀
RoCCo Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2008 #79 Ce: Benim köşem.... vııyy pek güsellermiş kııı kurabiyeler oh,ohtuçecim bide diom çağla olsa ne güssel olcak canım ya
Ce: Benim köşem.... vııyy pek güsellermiş kııı kurabiyeler oh,ohtuçecim bide diom çağla olsa ne güssel olcak canım ya