Cevap: bilmiyorum...
zuzu65 ablacim ve semazen ablacim her ikinizede ilginizden ,bana yardim etmek istemenizden dolayi cok ama cok tesekkur ederim....dun gecemi anlatiyim size...
dun gece saat 4 gibi sahura kalktim kendime yemek hazirlarken onunda kalkip odaya girdigini duydum(ben mutfaktayim)o kadar korktumki anlatamam bildigim ne dua varsa okudum o bikac dakikada....hani demistim ya konusmadigi icin ve ---herkes kendi hayatini yasasin ,biktim artik senden---demesi bana ayrilmak istedigini cagristirdi icin(bunun gibi ne laflar duydumda bugune kadar)ona email ile ayrilmak mi istiyorsun diye sordum hala sasiyorum kendime nasi yazdim boyle bisey....tabi cevap gelmedi ikinciye yine yazdim,,iste dun gece mutfaga gelip sen nebicim seyler yaziyosun oyle ,benim aklimdan bile boyle gecmedi hic buzamana kadar dedi....basladi yine anlatmaya kendini ve benim hatalarimi ,yanlislarini,salakliklarimi(ona gore her zaman ama her zaman ben sucluyum her konuda)ben dinledim gene bisey diyemedim....yani yine her zaman oldugu gibi tek suclu benim....konustuuu konustuuu ah bi icimdekileri bende konusabilsem...simdi diyeceksiniz hersey iyimi ona gore iyi,,bide benim icime sor...cocuklarima bakiyorum babalari evde oldugu zaman o kadar mutlularki,bunlar diyorum birazdaha buyuduklerinde kesin beni suclarlar babalarinin yaptigi gibi....zuzu ablacim sana hayran kaldim ne mutlu sana Allahim herseyi gonlune gore versin,,,semazen ablacim cesaretine hayranim esini dize getirdigin icin,,,benimkini dusunemiyorum boyle....ha diyeceksinizki bari simdi biraz daha yumusakmi artik eskisine nazaran ,,yoooo degil eski adam ayni,,sadece ayriligi aklindan sil dedi o kadar....onun kitabinda ayrilik yazmazmis(ama karina zulum etmek yazar)boyle iste...Allahim hayirlisini nasip etsin ,ne diyim artik.
tekrardan sagolun..Allah razi olsun sizden...her zaman mutlu olun iyisallah))))