kaprisli Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2009 #1 Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Selam arkadaşlarım şimdi sizle oyun gibi bir şey oynayacağız. Ben size bir şarkıcı ismi vericem sizde onun en sevdiğiniz şarkılarıyla top 5 inizi oluşturacaksınız ve alttaki üyenin de top 5 ini oluşturması için yeni bir şarkıcı ismi vereceksiniz 🙂 Ne dersiniz eğlenceliye benziyor bence 🙂 İlk olarak ben başlıyorum Feridun Düzağaç'la 1 - Feridun Düzağaç - Alev Alev 2 - Feridun Düzağaç - Beni Unutma 3 -Feridun Düzağaç - Söz Ver 4 - Feridun Düzağaç - Dipteyim Sondayım Depresyondayım 5 - Feridun Düzağaç - İçimden Şehirler Geçiyor İşte böyle olucak 🙂 Şimdide alttaki üyenin yapacağı top 5 için kim olsunn kim olsunnn buldummmm Şebnem Ferah....
Selam arkadaşlarım şimdi sizle oyun gibi bir şey oynayacağız. Ben size bir şarkıcı ismi vericem sizde onun en sevdiğiniz şarkılarıyla top 5 inizi oluşturacaksınız ve alttaki üyenin de top 5 ini oluşturması için yeni bir şarkıcı ismi vereceksiniz 🙂 Ne dersiniz eğlenceliye benziyor bence 🙂 İlk olarak ben başlıyorum Feridun Düzağaç'la 1 - Feridun Düzağaç - Alev Alev 2 - Feridun Düzağaç - Beni Unutma 3 -Feridun Düzağaç - Söz Ver 4 - Feridun Düzağaç - Dipteyim Sondayım Depresyondayım 5 - Feridun Düzağaç - İçimden Şehirler Geçiyor İşte böyle olucak 🙂 Şimdide alttaki üyenin yapacağı top 5 için kim olsunn kim olsunnn buldummmm Şebnem Ferah....
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2009 #2 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Şebnem Ferah diyince akan sular durur 🙂 (Konu için teşekkürler, güzel olmuş) Benim için hepsi çok güzel ama ilk 5 şu şekilde: 1. Çakıl Taşları 2. Mayın Tarlası 3. Sil Baştan 4. Sigara 5. Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler Ben de Şebnem Ferah'tan sonra TEOMAN diyorum liste için ... Sevgiler...
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Şebnem Ferah diyince akan sular durur 🙂 (Konu için teşekkürler, güzel olmuş) Benim için hepsi çok güzel ama ilk 5 şu şekilde: 1. Çakıl Taşları 2. Mayın Tarlası 3. Sil Baştan 4. Sigara 5. Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler Ben de Şebnem Ferah'tan sonra TEOMAN diyorum liste için ... Sevgiler...
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2009 #3 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Teoman Şarkılarını Severim Aklıma Gelen İlk Beş Şarkısını Yazıyorum🙂 -Aşk Kırıntıları -Kupa Kızı Sinek Valesi -İstanbul'da Sonbahar -Gönülçelen -Senden Önce Senden Sonra Bende Yaşar Diyorum🙂
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Teoman Şarkılarını Severim Aklıma Gelen İlk Beş Şarkısını Yazıyorum🙂 -Aşk Kırıntıları -Kupa Kızı Sinek Valesi -İstanbul'da Sonbahar -Gönülçelen -Senden Önce Senden Sonra Bende Yaşar Diyorum🙂
kaprisli Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2009 #4 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Yaşar pek dinlemem ama dinlediğim kadarıyla bi top 5 çıkar artık 🙂 1 - Kör Bıçak 2 - Acıtmıyor Sevdan 3 - Aldanırım 4 - Beş Dakika Bekle Git 5 - Hatırla Benden sonraki top 5 de Rafet El Roman Olsun...
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Yaşar pek dinlemem ama dinlediğim kadarıyla bi top 5 çıkar artık 🙂 1 - Kör Bıçak 2 - Acıtmıyor Sevdan 3 - Aldanırım 4 - Beş Dakika Bekle Git 5 - Hatırla Benden sonraki top 5 de Rafet El Roman Olsun...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2009 #5 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Rafet El Roman Özellikle açıp sıklıkla dinlemiyorum açıkcası ama dilime takılan şarkıları var tabii ki: 1. Bana Sen Lazımsın 2. Sorma Neden 3. Affetmem 4. Aşk-ı Virane 5. Elimde Değil Sıradaki KIRAÇ olsun ... Sevgiler...
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Rafet El Roman Özellikle açıp sıklıkla dinlemiyorum açıkcası ama dilime takılan şarkıları var tabii ki: 1. Bana Sen Lazımsın 2. Sorma Neden 3. Affetmem 4. Aşk-ı Virane 5. Elimde Değil Sıradaki KIRAÇ olsun ... Sevgiler...
kaprisli Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2009 #6 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Kıraç pek dinlemem hatta hiç dinlemem ama duyduklarımla bir liste çıkarırım her halde 1 - Yıkık 2- Talihim Yok Bahtım Kara 3 - Razıysa Gel 4- Senden Başka 5 - Yıllar Sonra Benden sonrada Sezen Aksu olsun...
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Kıraç pek dinlemem hatta hiç dinlemem ama duyduklarımla bir liste çıkarırım her halde 1 - Yıkık 2- Talihim Yok Bahtım Kara 3 - Razıysa Gel 4- Senden Başka 5 - Yıllar Sonra Benden sonrada Sezen Aksu olsun...
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2009 #7 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Sezen Aksu şarkılarından o kadar uzun bir liste yaparım ki yaz yaz bitmez Ama aklıma gelen ilk beşi yazıyım 🙂 1-Geçer 2-Sen Ağlama 3-Beni Unutma 4-Tükeneceğiz 5-Küçüğüm Volkan Konak olsun 🙂
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Sezen Aksu şarkılarından o kadar uzun bir liste yaparım ki yaz yaz bitmez Ama aklıma gelen ilk beşi yazıyım 🙂 1-Geçer 2-Sen Ağlama 3-Beni Unutma 4-Tükeneceğiz 5-Küçüğüm Volkan Konak olsun 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2009 #8 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Volkan KONAK Çok sevdiğim şarkıları var Volkan Konak'ın, bazı şarkıları bilhassa etkiler beni: 1. Gardas (Hala canım yanarak dinlerim) 2. Cerrahpaşa 3. Ferigim 4. Divane Asık Gibi 5. Efulim Sıradaki sanatçı Haluk LEVENT olsun ... Sevgiler...
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Volkan KONAK Çok sevdiğim şarkıları var Volkan Konak'ın, bazı şarkıları bilhassa etkiler beni: 1. Gardas (Hala canım yanarak dinlerim) 2. Cerrahpaşa 3. Ferigim 4. Divane Asık Gibi 5. Efulim Sıradaki sanatçı Haluk LEVENT olsun ... Sevgiler...
kaprisli Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2009 #9 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Haluk Leventte pek dinlemediğim bir şarkıcı ama napalım yapıcaz bi liste 😀 1 - Anlasana 2 - Aşkın Mapushane 3 - Zor Aşk 4 - Ankara 5 - Sevenler Ağlarmış Sıradaki Göksel olsun....
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Haluk Leventte pek dinlemediğim bir şarkıcı ama napalım yapıcaz bi liste 😀 1 - Anlasana 2 - Aşkın Mapushane 3 - Zor Aşk 4 - Ankara 5 - Sevenler Ağlarmış Sıradaki Göksel olsun....
kar_tanesi Yeni Üye Üye 8 Haziran 2009 #10 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Hmmmm aslında hem severim hem sevmem ama benim hep dinledigim şarkıları 1-Baksana talihe 2-Allı pullu 3-Firar 4-benden geçti aşk 5-Aşk şarabı Bendeeee Manga`dan istiyorumm
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Hmmmm aslında hem severim hem sevmem ama benim hep dinledigim şarkıları 1-Baksana talihe 2-Allı pullu 3-Firar 4-benden geçti aşk 5-Aşk şarabı Bendeeee Manga`dan istiyorumm