HaYaL Daimi Üye Üye 8 Haziran 2009 #11 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Dinlerim güzeldir şarkıları... 1-Bir kadın çizeceksin 2-yalan 3-dursun zaman 4-bitti rüya, 5-iz bırakanlar unutulmaz... ben de emre aydından istiyorum 😀
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Dinlerim güzeldir şarkıları... 1-Bir kadın çizeceksin 2-yalan 3-dursun zaman 4-bitti rüya, 5-iz bırakanlar unutulmaz... ben de emre aydından istiyorum 😀
PaSikA Yeni Üye Üye 8 Haziran 2009 #12 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı 1-Ben Sensiz İstanbul'a Düşmanım 2-Afili Yalnızlık 3-Unut Gittiğin Bir Yerde 4-Belki Bir Gün Özlersin 5-Kim dokunduysa sana Sıradaki Yalın olsun
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı 1-Ben Sensiz İstanbul'a Düşmanım 2-Afili Yalnızlık 3-Unut Gittiğin Bir Yerde 4-Belki Bir Gün Özlersin 5-Kim dokunduysa sana Sıradaki Yalın olsun
kaprisli Yeni Üye Üye 9 Haziran 2009 #13 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Yalın'ın bütün şarkıları süperdir.... Her birini birbirinden çok seviyorum ayırt edilemez ama bu ara en çok dinlediğim 5 şarkısını yazayım .... 1 - Aşk İstiyoruz 2 - Meleklerin Sözü Var 3 - Günaydın 4 - Son Aşkım 5 - Küçücüğüm Sıradaki de Kargo olsun..
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Yalın'ın bütün şarkıları süperdir.... Her birini birbirinden çok seviyorum ayırt edilemez ama bu ara en çok dinlediğim 5 şarkısını yazayım .... 1 - Aşk İstiyoruz 2 - Meleklerin Sözü Var 3 - Günaydın 4 - Son Aşkım 5 - Küçücüğüm Sıradaki de Kargo olsun..
HaYaL Daimi Üye Üye 9 Haziran 2009 #14 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Ben pek dinlemem ama yazayım bakalım 5 tane 🙂 1-Yıllar sonra 2-Yüzleşme 3-Yarına ne kaldı 4-Renklerin içinde 5-Sen bir meleksin
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Ben pek dinlemem ama yazayım bakalım 5 tane 🙂 1-Yıllar sonra 2-Yüzleşme 3-Yarına ne kaldı 4-Renklerin içinde 5-Sen bir meleksin
kaprisli Yeni Üye Üye 9 Haziran 2009 #15 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Sen yazmayı unutmuşsun neyse ben ekliyeyim Umut Kaya olsun😀 1 - Mevsimler Geçerken 2 - Mor Yazma 3 - Yanıma Yataydı 4 - Bana Kelime Yapma 5 - Bilmem Benden sonra da Bengü olsun...
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Sen yazmayı unutmuşsun neyse ben ekliyeyim Umut Kaya olsun😀 1 - Mevsimler Geçerken 2 - Mor Yazma 3 - Yanıma Yataydı 4 - Bana Kelime Yapma 5 - Bilmem Benden sonra da Bengü olsun...
PaSikA Yeni Üye Üye 18 Haziran 2009 #16 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı 1-Yalan 2-Tek Başına 3-Ciddi Ciddi 4-Bağlasan Durmam 5-Korkumdan Ağladım Kenan Doğulu olsun
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı 1-Yalan 2-Tek Başına 3-Ciddi Ciddi 4-Bağlasan Durmam 5-Korkumdan Ağladım Kenan Doğulu olsun
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 18 Haziran 2009 #17 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Kenan Dogulu 1 - Dön Gel 2 - Kandirdim 3 - Tutamiyorum Zamani 4 - Benimle Kal 5 - Bas Harfi Ben Ferdi Tayfur 😀
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Kenan Dogulu 1 - Dön Gel 2 - Kandirdim 3 - Tutamiyorum Zamani 4 - Benimle Kal 5 - Bas Harfi Ben Ferdi Tayfur 😀
aSqimSin Yeni Üye Üye 18 Haziran 2009 #18 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Manga dinlerim ben ama her şarkısını değil 🙂 1- Bir Kadın Çizeceksin 2- Bitti Rüya 3- Dünyanın Sonuna Doğmuşum 4- Yalan 5- Her Aşk Ölümü Tadacak Evet ben de Sertap Erener'den istiyorum
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Manga dinlerim ben ama her şarkısını değil 🙂 1- Bir Kadın Çizeceksin 2- Bitti Rüya 3- Dünyanın Sonuna Doğmuşum 4- Yalan 5- Her Aşk Ölümü Tadacak Evet ben de Sertap Erener'den istiyorum
aSqimSin Yeni Üye Üye 18 Haziran 2009 #19 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı aaay yanlış bakmışım 🙁 yapıyorum heeeemeeen 🙂
aSqimSin Yeni Üye Üye 18 Haziran 2009 #20 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Ferdi Tayfur 😀 pek dinlemem 😀 1- Dert Çekmeyen Ne Bilir 2- Huzurum Kalmadı 3- Feleğin İşine Bak 4- Ya Benimsin Ya Toprağın 5- Şiki Şiki Baba 🙂 Ben şimdi Sertap Erener'den isteyebilirim sanırım 🙂
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Ferdi Tayfur 😀 pek dinlemem 😀 1- Dert Çekmeyen Ne Bilir 2- Huzurum Kalmadı 3- Feleğin İşine Bak 4- Ya Benimsin Ya Toprağın 5- Şiki Şiki Baba 🙂 Ben şimdi Sertap Erener'den isteyebilirim sanırım 🙂