kaprisli Yeni Üye Üye 18 Haziran 2009 #21 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı 1 - Hayat 2 - Vur Yüreğim 3 - Zor Kadın 4 - Yanarım 5 - Yolun Başından Sıradaki de Nil Karaibrahimgil olsun bakalım 🙂
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı 1 - Hayat 2 - Vur Yüreğim 3 - Zor Kadın 4 - Yanarım 5 - Yolun Başından Sıradaki de Nil Karaibrahimgil olsun bakalım 🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 18 Haziran 2009 #22 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı 1)Gitme Yoksa 2)Bütün Kızlar Toplandık 3)Ben Aptal Mıyım? 4)Resmen Aşığım 5)Pırlanta Bende Funda Arar diyorum
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı 1)Gitme Yoksa 2)Bütün Kızlar Toplandık 3)Ben Aptal Mıyım? 4)Resmen Aşığım 5)Pırlanta Bende Funda Arar diyorum
aSqimSin Yeni Üye Üye 19 Haziran 2009 #23 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Funda Arar 🙂 hepsi de çok sevdiğim şarkılar 🙂 1- Yak Gel (bana göre gelmiş geçmiş en güzel şarkısı) 2- Karartma Günleri 3- Camdan Kalp 4- Benim İçin Üzülme 5- Seni Düşünürüm Ben de Ajda Pekkan'dan istiyorum.. 🙂
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Funda Arar 🙂 hepsi de çok sevdiğim şarkılar 🙂 1- Yak Gel (bana göre gelmiş geçmiş en güzel şarkısı) 2- Karartma Günleri 3- Camdan Kalp 4- Benim İçin Üzülme 5- Seni Düşünürüm Ben de Ajda Pekkan'dan istiyorum.. 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 19 Haziran 2009 #24 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı 1-Bambaşka Biri 2-Haykıracak Nefesim 3-O benim Dünyam 4-Yeniden başlasın 5-Kimler Geldi ben de Tuna tabudan istiyorum 😀
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı 1-Bambaşka Biri 2-Haykıracak Nefesim 3-O benim Dünyam 4-Yeniden başlasın 5-Kimler Geldi ben de Tuna tabudan istiyorum 😀
PaSikA Yeni Üye Üye 19 Haziran 2009 #25 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı İtiraf ediyorum Tuna Tabu'yu hiç dinlemedim hatta adını bile ilk defa duyuyorum Ama yinede buldum 5 tane şarkısını 1)AğLayayım Mı 2)Asi Gönlüm 3)Aşkın Ölüm Kokuyor 4)Dur Dedim 5)Hasret Şimdiki liste Candan Erçetin'den olsun
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı İtiraf ediyorum Tuna Tabu'yu hiç dinlemedim hatta adını bile ilk defa duyuyorum Ama yinede buldum 5 tane şarkısını 1)AğLayayım Mı 2)Asi Gönlüm 3)Aşkın Ölüm Kokuyor 4)Dur Dedim 5)Hasret Şimdiki liste Candan Erçetin'den olsun
aSqimSin Yeni Üye Üye 19 Haziran 2009 #26 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Candan Erçetin.. severim şarkılarını.. 1- Yalan 2- Gamsız Hayat 3- Onlar Yanlış Biliyor 4- Kedi 5- Melek Ben de Murat Boz'dan istiyorum.. 🙂
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Candan Erçetin.. severim şarkılarını.. 1- Yalan 2- Gamsız Hayat 3- Onlar Yanlış Biliyor 4- Kedi 5- Melek Ben de Murat Boz'dan istiyorum.. 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 19 Haziran 2009 #27 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı 1-Ben aslında 2-Para yok 3-Uçurum 4-Maximum 5-Üzüleceksin 🙂 Ben de yıldız tilbeden istiyorum 😀
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı 1-Ben aslında 2-Para yok 3-Uçurum 4-Maximum 5-Üzüleceksin 🙂 Ben de yıldız tilbeden istiyorum 😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 19 Haziran 2009 #28 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Yildiz Tilbe 1- Delikanlim 🙂 2- Cat kapi 3- Ama evlisin 4- cabuk olalim askim 5- Emi 🙂 Tuna Tabu 🙂🙂🙂
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Yildiz Tilbe 1- Delikanlim 🙂 2- Cat kapi 3- Ama evlisin 4- cabuk olalim askim 5- Emi 🙂 Tuna Tabu 🙂🙂🙂
kaprisli Yeni Üye Üye 21 Haziran 2009 #29 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Hiç duymadım ve pasinin listesinden çalıntı yaptım 😀 1)AğLayayım Mı 2)Asi Gönlüm 3)Aşkın Ölüm Kokuyor 4)Dur Dedim 5)Hasret Benden sonra da seksendört olsun 🙂
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı Hiç duymadım ve pasinin listesinden çalıntı yaptım 😀 1)AğLayayım Mı 2)Asi Gönlüm 3)Aşkın Ölüm Kokuyor 4)Dur Dedim 5)Hasret Benden sonra da seksendört olsun 🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 24 Haziran 2009 #30 Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı 1)Ölürüm Hasretinle 2)Son Mektup 3)Belki Birgün 4)Dört Duvar 5)O Sensin Gülben Ergen olsun şimdide😛uf:
Cevap: Bir Şarkıcı - Beş Şarkı 1)Ölürüm Hasretinle 2)Son Mektup 3)Belki Birgün 4)Dört Duvar 5)O Sensin Gülben Ergen olsun şimdide😛uf: