kaprisli Yeni Üye Üye 7 Ağustos 2009 #41 1 - Yaz yaz yaz 2 - Uykusuz her gece 3 - Aynen öyle 4 - Flu gibi 5 - Resim Şimdide YALIN'dan olsun
Ariza Yeni Üye Üye 8 Ağustos 2009 #42 Kaprisli Ajdayi ayni anda ayazmisiz cnm 🙂) Yalinla devam edeyim ozmn ben 1. - Zalim 2. - Hersey sensin 3. - Cumhuriyet 4. - Kalamadim 5. - Keske Onur Akinla devm et bakalim....
Kaprisli Ajdayi ayni anda ayazmisiz cnm 🙂) Yalinla devam edeyim ozmn ben 1. - Zalim 2. - Hersey sensin 3. - Cumhuriyet 4. - Kalamadim 5. - Keske Onur Akinla devm et bakalim....
HaYaL Daimi Üye Üye 8 Ağustos 2009 #43 Severek dinlerim... 1-Gaybana geceler 2-Seviyorum seni 3-Bana bir gül ver 4-Asude 5-Geceyi sana yazdım Şimdi de Feridun Düzağaç olsun...
Severek dinlerim... 1-Gaybana geceler 2-Seviyorum seni 3-Bana bir gül ver 4-Asude 5-Geceyi sana yazdım Şimdi de Feridun Düzağaç olsun...
PaSikA Yeni Üye Üye 4 Aralık 2009 #44 1 - Feridun Düzağaç - Alev Alev 2 - Feridun Düzağaç - Beni Unutma 3 -Feridun Düzağaç - Söz Ver 4 - Feridun Düzağaç - Dipteyim Sondayım Depresyondayım 5 - Feridun Düzağaç - İçimden Şehirler Geçiyor Yeni liste Ferhat Göçer'den olsun
1 - Feridun Düzağaç - Alev Alev 2 - Feridun Düzağaç - Beni Unutma 3 -Feridun Düzağaç - Söz Ver 4 - Feridun Düzağaç - Dipteyim Sondayım Depresyondayım 5 - Feridun Düzağaç - İçimden Şehirler Geçiyor Yeni liste Ferhat Göçer'den olsun
juju Yeni Üye Üye 4 Aralık 2009 #45 1. cennet 2.biri bana gelsin 3.isyan 4.yastayım 5.aşkların en güzeli funda arar dan olsun
R rosemm Yeni Üye Üye 4 Aralık 2009 #46 manga pek dinlemem ama bi kac tane sevdigim sarkisi var bakiim 5 tane cikarmi🙂 1) bir kadin cizeceksin 2) beni benimle birak 3) dünyanin sonuna dogmusum 4) bitti rüya 5) dursun zaman (sonuncusunu kopya cektim🙂 bendeee ferhat göcer diyorum...
manga pek dinlemem ama bi kac tane sevdigim sarkisi var bakiim 5 tane cikarmi🙂 1) bir kadin cizeceksin 2) beni benimle birak 3) dünyanin sonuna dogmusum 4) bitti rüya 5) dursun zaman (sonuncusunu kopya cektim🙂 bendeee ferhat göcer diyorum...
$ul€ Yeni Üye Üye 4 Aralık 2009 #47 ben de ebruyu yazca Ebru GÜNDEŞ 1-Dert Faslı 2-Söyleyin 3-ben olmayınca 4-evet 5-Kaçak......
juju Yeni Üye Üye 5 Aralık 2009 #48 canlarım üsteki melegin dedigi şarkıcının 5 şarkısını yazıcaksınız sizde şarkıcı adını yazmanız lazım ben şarkıcıyı söylüyüm yazılmamış serdar ortaç
canlarım üsteki melegin dedigi şarkıcının 5 şarkısını yazıcaksınız sizde şarkıcı adını yazmanız lazım ben şarkıcıyı söylüyüm yazılmamış serdar ortaç
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 5 Aralık 2009 #49 Serdar Ortac : 1 Bilsemki 2 Mutsuzsun 3 Mesafe 4 Cikartacaksin 5 Ilk Askim Bende Sibel Can'dan istiom 🙂
Serdar Ortac : 1 Bilsemki 2 Mutsuzsun 3 Mesafe 4 Cikartacaksin 5 Ilk Askim Bende Sibel Can'dan istiom 🙂
C CanSimidi Yeni Üye Üye 18 Ocak 2010 #50 Sibel Can 1. Lale Devri 2. Çantada Keklik 3.Yalnızlar Treni 4.Padişah 5. Berivan Emre Aydın