*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 9 Nisan 2008 #2 Ce: Bu YakiŞiklida Benİm OĞlum resim çıkmamış sanırım bişey göremiyorum ama dur bakalım belki bi süpriz yapıp sonradan çıkabilir biraz bekliyelim🙂
Ce: Bu YakiŞiklida Benİm OĞlum resim çıkmamış sanırım bişey göremiyorum ama dur bakalım belki bi süpriz yapıp sonradan çıkabilir biraz bekliyelim🙂
almira Yeni Üye Üye 9 Nisan 2008 #3 Ce: Bu YakiŞiklida Benİm OĞlum allah analı babalı büyütsün inşallah çok şeker gerçekten
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 11 Nisan 2008 #5 Ce: Bu YakiŞiklida Benİm OĞlum allah bağışasın canım maşallah çok şekermiş
nisan Yeni Üye Üye 11 Nisan 2008 #6 Ce: Bu YakiŞiklida Benİm OĞlum allah bagislasin cok tatli yüzü gibi kaderid eguzel olsun bir ömür boyuk saglikli sihhatli mutlu olsun ins
Ce: Bu YakiŞiklida Benİm OĞlum allah bagislasin cok tatli yüzü gibi kaderid eguzel olsun bir ömür boyuk saglikli sihhatli mutlu olsun ins
AZRA Yeni Üye Üye 11 Nisan 2008 #7 Ce: Bu YakiŞiklida Benİm OĞlum çok tatlı allah bağışlasın nazarlardan esirgesin
mislinay Yeni Üye Üye 11 Nisan 2008 #8 Ce: Bu YakiŞiklida Benİm OĞlum maaşallah cannım çok tatlı Allah hayırlı kul,hayırlı ümmed ve vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah sağlıklı ve mutlu sizlerle beraber hayırlı ömrü olsun inşallah 🙂
Ce: Bu YakiŞiklida Benİm OĞlum maaşallah cannım çok tatlı Allah hayırlı kul,hayırlı ümmed ve vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah sağlıklı ve mutlu sizlerle beraber hayırlı ömrü olsun inşallah 🙂
esena Aktif Üye Üye 11 Nisan 2008 #9 Ce: Bu YakiŞiklida Benİm OĞlum allah sevenlerine bağişlasın hayırlı evlat olsun canım
PaSikA Yeni Üye Üye 11 Nisan 2008 #10 Ce: Bu YakiŞiklida Benİm OĞlum Allah bağışlasın nazarlardan korusun 🙂