ZiLaN Yeni Üye Üye 28 Kasım 2008 #21 Cevap: buda phen=)) firikik vermişsin ama herkesin dediği gibi biraz daha doğal olsan eminim daha yakışacaktır..
Cevap: buda phen=)) firikik vermişsin ama herkesin dediği gibi biraz daha doğal olsan eminim daha yakışacaktır..
яαρ-кızı... Yeni Üye Üye 10 Ocak 2009 #23 Cevap: buda phen=)) Tek yorum... EMO ları sevmiorum! fakat saygı duyuyorum...
*jellibon* Daimi Üye Üye 24 Ocak 2009 #24 Cevap: buda phen=)) bende anti emocuyum malesef ksr bakma ama yani doğal kız kalmadı hepsi ya hiphopçu yada emo. senin tercihin buda benim fikrim hayatında başarılar dilerim
Cevap: buda phen=)) bende anti emocuyum malesef ksr bakma ama yani doğal kız kalmadı hepsi ya hiphopçu yada emo. senin tercihin buda benim fikrim hayatında başarılar dilerim
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 5 Nisan 2009 #25 Cevap: buda phen=)) ZiLaN' Alıntı: firikik vermişsin ama herkesin dediği gibi biraz daha doğal olsan eminim daha yakışacaktır.. Genişletmek için tıkla ... al bendende o kadar o ne yaa şok oldum... umarım gerçek kendisidir bu ama avatara çok benzemiyo bee avatarlaar özenip poz vermiş gibi duruyo
Cevap: buda phen=)) ZiLaN' Alıntı: firikik vermişsin ama herkesin dediği gibi biraz daha doğal olsan eminim daha yakışacaktır.. Genişletmek için tıkla ... al bendende o kadar o ne yaa şok oldum... umarım gerçek kendisidir bu ama avatara çok benzemiyo bee avatarlaar özenip poz vermiş gibi duruyo
!.OrJinaL.! Yeni Üye Üye 29 Nisan 2009 #26 Cevap: buda phen=)) Bilmem Senin düşüncen nasılsa öyle giyinmelisin tabi ama sadelik her insana yakışır bence =)
Cevap: buda phen=)) Bilmem Senin düşüncen nasılsa öyle giyinmelisin tabi ama sadelik her insana yakışır bence =)
UzakMavi Yeni Üye Üye 29 Nisan 2009 #27 Cevap: buda phen=)) !.OrJinaL.!' Alıntı: Bilmem Senin düşüncen nasılsa öyle giyinmelisin tabi ama sadelik her insana yakışır bence =) Genişletmek için tıkla ... bencede yaa
Cevap: buda phen=)) !.OrJinaL.!' Alıntı: Bilmem Senin düşüncen nasılsa öyle giyinmelisin tabi ama sadelik her insana yakışır bence =) Genişletmek için tıkla ... bencede yaa
CHATLAK Yeni Üye Üye 30 Nisan 2009 #28 Cevap: buda phen=)) kız zaten kızmı oda meçhul de uçmuş tek bir yorumu yok resimden sooraa