ceylinn Yeni Üye Üye 6 Şubat 2013 #21 BEYZA21' Alıntı: Ceylin benim de vestel memnun değilim canım.Yalnız fairy le yıkadım bulaşıklar daha iyi çıktı Genişletmek için tıkla ... canm haklısın finish kullanıyrdm. Ama artık fairy alıp bi de onulna ykym bakiyim o nasıl yapacak. Aynı makineden halamın var o adi deterjanlarla bile ykyr onun bulaşıklarını tertemiz yapyr anlamadım ki ne iş🙁
BEYZA21' Alıntı: Ceylin benim de vestel memnun değilim canım.Yalnız fairy le yıkadım bulaşıklar daha iyi çıktı Genişletmek için tıkla ... canm haklısın finish kullanıyrdm. Ama artık fairy alıp bi de onulna ykym bakiyim o nasıl yapacak. Aynı makineden halamın var o adi deterjanlarla bile ykyr onun bulaşıklarını tertemiz yapyr anlamadım ki ne iş🙁
Uzman SühaN Administrator 6 Şubat 2013 #22 Valla kızlar deneyin.Bardaklar lekeli çıkmadı.Dumanlı görüntüde yok.
N NİLDAĞ Forum Okuru 7 Şubat 2013 #23 fairy kullanıyorumm ve birazda domestos koyuyorum ışıl ışıl oluyooor bardaklarım tabaklarım çanaklarım 😀 😀
fairy kullanıyorumm ve birazda domestos koyuyorum ışıl ışıl oluyooor bardaklarım tabaklarım çanaklarım 😀 😀
gonca 16 Daimi Üye Üye 7 Şubat 2013 #24 ben deterjan olarak bingo tozu kullanıyorum.tuz bölümünede kaya tuzu koyuyorum.parlatıcı bölümünede elma sirkesi koyuyorum.süper çıkıyo bulaşıklar sonra.bide böle dene canım.
ben deterjan olarak bingo tozu kullanıyorum.tuz bölümünede kaya tuzu koyuyorum.parlatıcı bölümünede elma sirkesi koyuyorum.süper çıkıyo bulaşıklar sonra.bide böle dene canım.
Uzman SühaN Administrator 7 Şubat 2013 #25 Kaya tuzu koyuyorsun demek bunu da deniycem canım.Bilgiler için hepinize teşekkürler