almira Yeni Üye Üye 20 Kasım 2007 #1 bulgaria göçmenleri buraya toplanınn bg chat göçmen nickleri göçmen chat bg bulgaria değişik illerde toplanan bulagaristan göçmenlerini burada buluşturmak istiyorum haaydi gelin bekliyorum
bg chat göçmen nickleri göçmen chat bg bulgaria değişik illerde toplanan bulagaristan göçmenlerini burada buluşturmak istiyorum haaydi gelin bekliyorum
meleklerin sultanı Yeni Üye Üye 26 Nisan 2008 #2 Ce: bulgaria göçmenleri buraya toplanınn Bulgaristan göçmeni değilim ama bulgaristana gittim çok güzeldi bende makedonya göçmeniyim sana komşuym yani inşaallah bulgaristanlı arkadaş bulursun
Ce: bulgaria göçmenleri buraya toplanınn Bulgaristan göçmeni değilim ama bulgaristana gittim çok güzeldi bende makedonya göçmeniyim sana komşuym yani inşaallah bulgaristanlı arkadaş bulursun
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 29 Haziran 2008 #3 Cevap: bulgaria göçmenleri buraya toplanınn canım ben bulgaristan göçmeniyim.. (Varna) görüşmek dileğiyle
Cevap: bulgaria göçmenleri buraya toplanınn canım ben bulgaristan göçmeniyim.. (Varna) görüşmek dileğiyle
UzakMavi Yeni Üye Üye 10 Temmuz 2008 #4 Cevap: bulgaria göçmenleri buraya toplanınn kızılötesi' Alıntı: canım ben bulgaristan göçmeniyim.. (Varna) görüşmek dileğiyle Genişletmek için tıkla ... ahh ahh varnaaa hayalım orda okumakk kızılım yaaa 😀
Cevap: bulgaria göçmenleri buraya toplanınn kızılötesi' Alıntı: canım ben bulgaristan göçmeniyim.. (Varna) görüşmek dileğiyle Genişletmek için tıkla ... ahh ahh varnaaa hayalım orda okumakk kızılım yaaa 😀
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 31 Temmuz 2008 #5 Cevap: bulgaria göçmenleri buraya toplanınn canım benim inşallah hayalin gerçekleşir... varna silistre güzel bir yer...
Cevap: bulgaria göçmenleri buraya toplanınn canım benim inşallah hayalin gerçekleşir... varna silistre güzel bir yer...
ilkimsu Yeni Üye Üye 25 Haziran 2010 #6 benim köken yunan göçmeni 😀 bulgar sarkılarının bazılarını begeniyorum 🙂)
M Misafir DOGAN Forum Okuru 7 Ekim 2010 #9 ben slm ben ekimin sonunda bulgaristana gdiyporum oradaki kızlar eklerseniZ konuşuruz tanışırız orada görüşe biiliriz msn adresim
ben slm ben ekimin sonunda bulgaristana gdiyporum oradaki kızlar eklerseniZ konuşuruz tanışırız orada görüşe biiliriz msn adresim