*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 4 Mart 2008 #121 Ce: burasida nisanin kösesi olsun
esena Aktif Üye Üye 4 Mart 2008 #122 Ce: burasida nisanin kösesi olsun günaydın canım seni çok seviyommm e ne ikram ediyon bakım bacım benim sen çokkkk tatlısınnnnnnnnnnnnnnnnn
Ce: burasida nisanin kösesi olsun günaydın canım seni çok seviyommm e ne ikram ediyon bakım bacım benim sen çokkkk tatlısınnnnnnnnnnnnnnnnn
nisan Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #124 Ce: burasida nisanin kösesi olsun kizlar hepinize sonsuz tsklerrr ben olmayinca geklmissinizz ne istyiorsaniz ikram edeyim canlarim benimm,calikusu sende hosgeldinn koseme,,megim erenn sende cok sagol canim benimm,esenamm,bnde seni cok seviyomm,
Ce: burasida nisanin kösesi olsun kizlar hepinize sonsuz tsklerrr ben olmayinca geklmissinizz ne istyiorsaniz ikram edeyim canlarim benimm,calikusu sende hosgeldinn koseme,,megim erenn sende cok sagol canim benimm,esenamm,bnde seni cok seviyomm,
nisan Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #125 Ce: burasida nisanin kösesi olsun bastaki yemekler trabzon yemeklerii esenam sende bolbol yee,,kizlar afiyet olsunn,silzleri cok seviyomm,
Ce: burasida nisanin kösesi olsun bastaki yemekler trabzon yemeklerii esenam sende bolbol yee,,kizlar afiyet olsunn,silzleri cok seviyomm,
hayrünisa Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #126 Ce: burasida nisanin kösesi olsun Canım be geldim,5 çayına müsaitmisin.
nisan Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #129 Ce: burasida nisanin kösesi olsun hayrünisa' Alıntı: Canım be geldim,5 çayına müsaitmisin. Genişletmek için tıkla ... ne demek canimm,istedigin cay olsunn,,sevgilerimle,,hep beklerim canim benimm,,,
Ce: burasida nisanin kösesi olsun hayrünisa' Alıntı: Canım be geldim,5 çayına müsaitmisin. Genişletmek için tıkla ... ne demek canimm,istedigin cay olsunn,,sevgilerimle,,hep beklerim canim benimm,,,
nisan Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #130 Ce: burasida nisanin kösesi olsun raila cimm bu sana okuu,ve asla unutma herzaman yanindayimm canim kardesimm,
Ce: burasida nisanin kösesi olsun raila cimm bu sana okuu,ve asla unutma herzaman yanindayimm canim kardesimm,