nisan Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #131 Ce: burasida nisanin kösesi olsun melegimerenn cok sagol canim arkadasimm,senin kösen yokk sanirsamm,acta bizde gelelimm canim benimm,sevgilerrrrrrrrrrr
Ce: burasida nisanin kösesi olsun melegimerenn cok sagol canim arkadasimm,senin kösen yokk sanirsamm,acta bizde gelelimm canim benimm,sevgilerrrrrrrrrrr
nisan Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #132 Ce: burasida nisanin kösesi olsun citos,gülü,caliskusu esenamm hepinizee ismini ins unutmadimm,hepinizi cok seviyorumm,
Ce: burasida nisanin kösesi olsun citos,gülü,caliskusu esenamm hepinizee ismini ins unutmadimm,hepinizi cok seviyorumm,
nisan Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #133 Ce: burasida nisanin kösesi olsun kizlar bunlar size sizi cok seviyorumm,
esena Aktif Üye Üye 5 Mart 2008 #135 Ce: burasida nisanin kösesi olsun güzel günler diliyorum sana canım çok tatlısın yawww sen bitanesin
esena Aktif Üye Üye 5 Mart 2008 #138 Ce: burasida nisanin kösesi olsun canım bacım seni çok seviyorum iyi akşamlar diliyorum canım dostum iyi varsınnnnnnnnnn
Ce: burasida nisanin kösesi olsun canım bacım seni çok seviyorum iyi akşamlar diliyorum canım dostum iyi varsınnnnnnnnnn
nisan Yeni Üye Üye 6 Mart 2008 #139 Ce: burasida nisanin kösesi olsun selam canlarimm nasilsnizz,esenam burdamisinn,