*jellibon* Daimi Üye Üye 18 Şubat 2008 #21 Ce: burasida nisanin kösesi olsun bu sitedeki herkes senin yanında canım unutma
nisan Yeni Üye Üye 18 Şubat 2008 #22 Ce: burasida nisanin kösesi olsun minik melek' Alıntı: bu sitedeki herkes senin yanında canım unutma Genişletmek için tıkla ... tskler canim,kardesim benimm,sevgilerrrrr
Ce: burasida nisanin kösesi olsun minik melek' Alıntı: bu sitedeki herkes senin yanında canım unutma Genişletmek için tıkla ... tskler canim,kardesim benimm,sevgilerrrrr
esena Aktif Üye Üye 18 Şubat 2008 #23 Ce: burasida nisanin kösesi olsun x iyi hafta sonları diliyom bu güller sana hedayem
ms_enemy Yeni Üye Üye 18 Şubat 2008 #24 Ce: burasida nisanin kösesi olsun BÜTÜN GÜZELLİKLER SENİNLE OLSUN CANIM
merve_69 Üye Üye 18 Şubat 2008 #25 Ce: burasida nisanin kösesi olsun Eşinizler Uzun Ömürler Geçirirsiniz DaimaJ Hayatınızda Hep Bolluk Olur Umarım Hiç Yokluk Çekmezsiniz..🙂 Evinizde Eşinizle Çocuklarınızla Mutlu Olun… Hayatınızda Hep Zengin Olun…İnsanlara Muhtaç Olmayın..🙂 Seni ve Tüm M.M üyelerini Çok SewiyorumJ Hadi Benden Bu Kadar Kendine İyi Bak A.e.oJ
Ce: burasida nisanin kösesi olsun Eşinizler Uzun Ömürler Geçirirsiniz DaimaJ Hayatınızda Hep Bolluk Olur Umarım Hiç Yokluk Çekmezsiniz..🙂 Evinizde Eşinizle Çocuklarınızla Mutlu Olun… Hayatınızda Hep Zengin Olun…İnsanlara Muhtaç Olmayın..🙂 Seni ve Tüm M.M üyelerini Çok SewiyorumJ Hadi Benden Bu Kadar Kendine İyi Bak A.e.oJ
nisan Yeni Üye Üye 19 Şubat 2008 #26 Ce: burasida nisanin kösesi olsun tskler ms,enemyy ve cok sagol merve ins hep birlikte saglikli sihhatli ve zengin oluruzz,bn sizi hepinizi cok seviyorum,kendinize iyi bakinnn,,sevgilerle canlarimm
Ce: burasida nisanin kösesi olsun tskler ms,enemyy ve cok sagol merve ins hep birlikte saglikli sihhatli ve zengin oluruzz,bn sizi hepinizi cok seviyorum,kendinize iyi bakinnn,,sevgilerle canlarimm
*jellibon* Daimi Üye Üye 19 Şubat 2008 #27 Ce: burasida nisanin kösesi olsun iyi günler canım.. gelmeyin siz benim köşeme......darıldım işte... gelmiccem bidaha köşenize
Ce: burasida nisanin kösesi olsun iyi günler canım.. gelmeyin siz benim köşeme......darıldım işte... gelmiccem bidaha köşenize
nisan Yeni Üye Üye 19 Şubat 2008 #28 Ce: burasida nisanin kösesi olsun canim minimelekim banada kimse ugramiyor cok az kisilerr olsun belki bizi taniyinca gelirler daha yeniyiz canm bnm,sabret bn gelirim sana,,
Ce: burasida nisanin kösesi olsun canim minimelekim banada kimse ugramiyor cok az kisilerr olsun belki bizi taniyinca gelirler daha yeniyiz canm bnm,sabret bn gelirim sana,,
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 19 Şubat 2008 #29 Ce: burasida nisanin kösesi olsun canımm köşen hayırlı olsunn sana gül getirdimmm bidahakine kahve içmeye gelirimm
Ce: burasida nisanin kösesi olsun canımm köşen hayırlı olsunn sana gül getirdimmm bidahakine kahve içmeye gelirimm
nisan Yeni Üye Üye 19 Şubat 2008 #30 Ce: burasida nisanin kösesi olsun canim citosum cok sagol,hep gel kahve icmeye ne istersen varr,seni cok seviyom kardesim bnm,kiyi bak,sevgilerrr
Ce: burasida nisanin kösesi olsun canim citosum cok sagol,hep gel kahve icmeye ne istersen varr,seni cok seviyom kardesim bnm,kiyi bak,sevgilerrr