nisan Yeni Üye Üye 21 Şubat 2008 #43 Ce: burasida nisanin kösesi olsun oo canlarimm cok sagolunn,sizede iyi gecelerr,cok opuyorum sizii,iyiki varsiniz yaa,
Ce: burasida nisanin kösesi olsun oo canlarimm cok sagolunn,sizede iyi gecelerr,cok opuyorum sizii,iyiki varsiniz yaa,
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 22 Şubat 2008 #45 Ce: burasida nisanin kösesi olsun Iyi günler diliyorum canim...
zeyna Yeni Üye Üye 22 Şubat 2008 #46 Ce: burasida nisanin kösesi olsun merhaba canım nasılsın kusura bakma ugrayamadım
nisan Yeni Üye Üye 22 Şubat 2008 #47 Ce: burasida nisanin kösesi olsun slm kizlarr nasilsnizz sorun degil zeyna cimm, ins hepiniz iyisinizdir,kendinize cok iyi bakin,
Ce: burasida nisanin kösesi olsun slm kizlarr nasilsnizz sorun degil zeyna cimm, ins hepiniz iyisinizdir,kendinize cok iyi bakin,
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 22 Şubat 2008 #48 Ce: burasida nisanin kösesi olsun Iyi aksamlar diliyorum canim...
*jellibon* Daimi Üye Üye 23 Şubat 2008 #49 Ce: burasida nisanin kösesi olsun iyi geceler canım dileklerin gerçekleşir inşallah
nisan Yeni Üye Üye 23 Şubat 2008 #50 Ce: burasida nisanin kösesi olsun sagolun kizlarr keske bnm oldugum zamn dek gelsekte konussakk,,kendinize cok iyi bakinn,sizede iyi gecelerr
Ce: burasida nisanin kösesi olsun sagolun kizlarr keske bnm oldugum zamn dek gelsekte konussakk,,kendinize cok iyi bakinn,sizede iyi gecelerr