Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 23 Şubat 2008 #51 Ce: burasida nisanin kösesi olsun Kösemde party var beklerim
nisan Yeni Üye Üye 24 Şubat 2008 #52 Ce: burasida nisanin kösesi olsun hemen gelirimm ne zaman bn simdi girdimm,hemn cik geliyomm valla,
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 24 Şubat 2008 #53 Ce: burasida nisanin kösesi olsun kolay gelsin canımm çaya geldim evde yoktun yine gelirimmmm
nisan Yeni Üye Üye 24 Şubat 2008 #55 Ce: burasida nisanin kösesi olsun simdilik bnde yatmaya gidiyomm,iyiki oglen yatmisimm yaa,uyku gelmiyorrr,,bidahada yatmama oglenn,
Ce: burasida nisanin kösesi olsun simdilik bnde yatmaya gidiyomm,iyiki oglen yatmisimm yaa,uyku gelmiyorrr,,bidahada yatmama oglenn,
nisan Yeni Üye Üye 24 Şubat 2008 #57 Ce: burasida nisanin kösesi olsun elim hep bostu size hic bisey ikram edemiyordumm beceremiyordumd diye cok kolayda ogrendimm,kimsede gel kizim sana ogretim demedii,bunlari sizin icin yaptmm,bolbol yiiynn fazlasiyla yaptimm,
Ce: burasida nisanin kösesi olsun elim hep bostu size hic bisey ikram edemiyordumm beceremiyordumd diye cok kolayda ogrendimm,kimsede gel kizim sana ogretim demedii,bunlari sizin icin yaptmm,bolbol yiiynn fazlasiyla yaptimm,
nisan Yeni Üye Üye 24 Şubat 2008 #59 Ce: burasida nisanin kösesi olsun kahve sevenlerde burdan alsinn yeter yoruldumm daha bunlari toplayacagimm,sevgilerle meleklerr
Ce: burasida nisanin kösesi olsun kahve sevenlerde burdan alsinn yeter yoruldumm daha bunlari toplayacagimm,sevgilerle meleklerr
nisan Yeni Üye Üye 24 Şubat 2008 #60 Ce: burasida nisanin kösesi olsun sagol raila gelirimm tabii,sende ogrenirsin cok kolaymis bnde zor sandim ama degilmis,geldigin icin cok tsklerrr
Ce: burasida nisanin kösesi olsun sagol raila gelirimm tabii,sende ogrenirsin cok kolaymis bnde zor sandim ama degilmis,geldigin icin cok tsklerrr