Cilt tonu eşitleme kremi önerileri istiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nazo22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
N

Nazo22

Forum Okuru
Cilt tonu eşitleme kremi önerileri istiyorum

Cilt tonu eşitleme melek kadınlar kulübü cilt tonu eşitleme kremi forumda.​

Kızlar genetik mi bilmiyorum ama benim annemde de vardı yüzünde cilt tonu eşitsizlikleri var ve benim de aynı şekilde dudak çevrem anlam yüzüm farklı renkte. Ben de bunun için mecburen çalıştığım için dışarı çıktığım için cilt tonu eşitleme kremi arıyorum. Çok iyi bir markanın cilt tonu eşitleyici kremi lazım bana önerebileceğiniz güzel bir ürün var mı?

Merhabalar
Vücudumuzun veya yüzümüzün farklı alanlarında renk eşitsizliği olması durumu cilt tonu eşitsizliği anlamına gelir. Peki cilt tonunu eşitleyen kremler ya da doğal yöntemler var mıdır. Bunun elbette doğal yöntemleri olan bazı maskeler var dilerseniz maskelerle cilt tonunu eşitleyebilirsiniz. Piyasada renk tonu eşitleyici Krem nerede yer almaktadır sizin için araştırma yaptım. Bu maskeler limon suyu maskesi aloe vera maskesi yoğurt maskesi patates maskesi gibi doğal yöntemlere başvuruyorlar cilt tonunu eşitlemek için ama ben sizi ayrıca cilt tonunu eşitleyen krem önerileri de sunmak istiyorum.

"Cilt tonunu eşitleyen krem önerileri"​

• La Roche posay effaclar serum
  • Sinoz krem
  • Loreal Paris revitalift gingseng
  • Lancome renergie Multi lift ultra likit krem
  • Vichy slow age gündüz kremi
Özellikle ilk maddede verdiğim krem çok tercih edilen en iyi leke kremi markalarından birisidir. Bu arada kış da geldi biliyorsunuz nemlendiricilere daha çok ihtiyacımız olacak aşağıdaki linkten "en iyi nemlendirici krem hangisi önerileri bekliyorum" yazımızı da inceleyebilirsiniz.

Geri