M
merhabahımm... Kremin adını yazabilir misiniz? Bende Bebanthen Merhem kullanıyorum şu aralar.bi 10 dk. masaj yapıp emilmesini sağlıyorum.daha sonra da vazelin sürüyorum onlada 10 dk. kadar masaj yapıyorum.arada sıradada buz ile masaj yapıyorum.2 haftada çatlaklarım sararıp yok olmaya başladı.bi bacağımda nerdeyse hiç belli olmuyor.diğer bacağımda belli oluyor ama.tabi suya girince de daha çok belli olmaya başlıyorlar. bende temmuzun sonunda gidicem tatile.görüntüsü çok kötü.eğer bronzlaşınca da bu çatlaklarda kararır mı yine belli olur mu???
1 hafta içerisinde etkisini görmeye başlarsın ama tamamen yok olması ıcın 2 ay gibi bir süre gerekiyor. bronzlasınca cok fazla belli olmuyor. hem beyaz değilmiş rengi bronzlasınca belli olmaz. korkun olması bence bu sekılde bronzlasırsan belli olmayacaktır. beyaz renkte olsaydı bronzlasınca çatlaklar daha cok belırgınlesiyor. kremi kullanmanı tavsiye ederim simdi 1 hafta içerisinde etkisini görmesende seneye hazırlık yapmıs olursun ve catlaklardan kurtulmus bır skeılde tatıle gıdersın.peki bu krem 1 hafta içinde iyileştirip yok eder mi çatlakları??? çünkü 1 hafta sonra gidicem tatile.bebanthen den etkili sonuç aldım 2 hafa önce kırmızı-mordu daha sonra çatlaklarım sararıp yok olmaya başladı ama sağ bacağımda bayağı belli oluyor.bir de önceden de sordum: tatilde bronzlaşınca bu çatlaklar belli olur mu? yani şimdi sarı rengi çatlaklarımın sağ bacağımın açık pembe ama. bacağım kararınca çatlaklar yine sarı-pembe mi kalacak???böyle olursa çok kötü olur 😕
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?