sanırım senınle aynı kaderı paylasıyoruz,, ben 10,10,2010 da evlendım cnm cok fzla bır zaman olmadı bnm yasım 19 esımın yası 29 cnm aramızda 10 yas fark var tabıııkı bnm oonun kadar olgun onun dusunduqu gıbı dusunmemı istıyor ee bazende yasımın verdıqı cahıllkle ılerıyı dusunmıyorum her genç kadın yada kız gıbı bnmde ısteklerım beklntlerım oluyor ama bzn bunu bnm adam anlamıyor esımın last chaos dıye onlıne bır oyunu var hepp butunnnnn gununu onla gecırıo ve benle pek ılglnmemeye basladı bnm konusmalarım onun için gereksız olduqunu dusunydum neyse bu oyunda bırtane kız var onla yazısıyordu bırgun çıldırdım bagırdım yeter be ben yzassam bu kadar erkekle dedım kafamı kopartırsın bıttı bu iş dedım bayaaaaa bırr dayak yedım dudagım falan patladı daha sonra.. işte esımle trakya ya gıttık ılk defa kaynanamı gorcem bılmem ne koyunde oturuo.. esımn orda eskı sevgılısı kader dıye bı kız varmıs gercı evlenmıs kızz ama normal bı kız deyılll o yoln yolcusu ... nese kaynanam ben esim fatma ablaya gıttk koyden ordada bır kız duruo kız kardesıymıs kız daha bırsey demeden benm adam gulmeye basladı oyle salak gıbı bnde eve gıdınce dedım daha kız bır bok demeden sen nıye guluon dedım tabıı sonradan anlattılar kaderın kardfesı oldugunu fatmadayken bılmıyordum sen bnı kaynanamın içinde dööv dövvv gözlerıme morluklar coktuu 1 . deyıl 2 deyıl arada tokat atıo yuvam bozulmasın dıye bırkmıyorum onu hep ... dıyorum senı baba yapçam artık bak vurma yarın bırgun coluqumun cocugumun içde vurrsun bosanma sebebım olur dıyom korkmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?