Doğumun başladığını nasıl anladınız kızlar ?
Selam kızlar ben 8 ay bir haftalık hamileyim ve bu aralar sanki bu sıpa zamanını beklemeden önce doğum yapacakmışım gibi geliyor bel ki de benim hissiyatımdır tam olarak bilemedim. Aman sağlığı ile gelsin de gerisi önemli değil ama başlıkta da sorduğum gibi sizler doğumlarınızın geldiğini nasıl anladınız canlarım ? Doğum mu yapıyorum nasıl anlayacağım en net işareti nedir doğumun ?
Doğumun başladığını nasıl anlarim doğumunuzun başladığını nasıl anladınız ?
Selam kızlar ben 8 ay bir haftalık hamileyim ve bu aralar sanki bu sıpa zamanını beklemeden önce doğum yapacakmışım gibi geliyor bel ki de benim hissiyatımdır tam olarak bilemedim. Aman sağlığı ile gelsin de gerisi önemli değil ama başlıkta da sorduğum gibi sizler doğumlarınızın geldiğini nasıl anladınız canlarım ? Doğum mu yapıyorum nasıl anlayacağım en net işareti nedir doğumun ?
Moderatör tarafında düzenlendi:
tabiki ben halen ütüye devam ediyorum. Hemen aldı götürdü beni hastaneye arabanın 4 lülerini de yakarak hiç bir ışıkta durmayarak hatta trafik polisleri durdurdu bizim zalım, polislere bağırdı görmüyor musunuz neden dörtlüyü yaktık işte doğum var deyince hemen geçirdiler bizi.