*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 20 Haziran 2011 #11 Güllü canım bende tesettürlüyüm fakat bana biraz abartılı geldi modeller sana bir kaç sade model buldum🙂 En altta sağda sarılı olan kullanacağın eşarba yeni model gelin tacıyla süsleyebilirsin buda bana sade ve şık geldi karar senin canım🙂
Güllü canım bende tesettürlüyüm fakat bana biraz abartılı geldi modeller sana bir kaç sade model buldum🙂 En altta sağda sarılı olan kullanacağın eşarba yeni model gelin tacıyla süsleyebilirsin buda bana sade ve şık geldi karar senin canım🙂
G gullu_23 Forum Okuru 20 Haziran 2011 #12 ÇİTOS' Alıntı: Güllü canım bende tesettürlüyüm fakat bana biraz abartılı geldi modeller sana bir kaç sade model buldum🙂 En altta sağda sarılı olan kullanacağın eşarba yeni model gelin tacıyla süsleyebilirsin buda bana sade ve şık geldi karar senin canım🙂 Genişletmek için tıkla ... ellerine sağlık bitanem benim 🙂 kıs bunları yaptırmam için bu takılara ihtiyacım var nerden bulurun canom
ÇİTOS' Alıntı: Güllü canım bende tesettürlüyüm fakat bana biraz abartılı geldi modeller sana bir kaç sade model buldum🙂 En altta sağda sarılı olan kullanacağın eşarba yeni model gelin tacıyla süsleyebilirsin buda bana sade ve şık geldi karar senin canım🙂 Genişletmek için tıkla ... ellerine sağlık bitanem benim 🙂 kıs bunları yaptırmam için bu takılara ihtiyacım var nerden bulurun canom
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 20 Haziran 2011 #13 Canım bujiteri ye bakıcan böyle takı satılan yerlere bol çeşit olur
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 20 Haziran 2011 #14 Yaşın gençmiş valla şöyle dikkat çeken modeller renkleri rahatlıkla kullanabilirsin. Hiç dert etme güzel olacaksın..
Yaşın gençmiş valla şöyle dikkat çeken modeller renkleri rahatlıkla kullanabilirsin. Hiç dert etme güzel olacaksın..