*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 19 Ocak 2008 #1 Dünyanın en şişko hayvanları Obezite sadece insanlara özel birşey olmadığını birazdan sizler ile paylaşacağım dünyanın en şişman hayvanlarını gördüğünüz de daha iyi anlıyacaksınız. Yazık ama ya bazılarına gerçekten çok acıdım🙁 Hareket bile edemiyorlar... Son düzenleme: 5 Ağustos 2016
Obezite sadece insanlara özel birşey olmadığını birazdan sizler ile paylaşacağım dünyanın en şişman hayvanlarını gördüğünüz de daha iyi anlıyacaksınız. Yazık ama ya bazılarına gerçekten çok acıdım🙁 Hareket bile edemiyorlar...
ms_enemy Yeni Üye Üye 19 Ocak 2008 #2 Ce: dünyanın en şişko hayvanları ooo nasılll bir inekkk öleeee heleee kediii ayyy yorum yapamıcamm çooookk şaşırdımmm 😀 😀 😀
Ce: dünyanın en şişko hayvanları ooo nasılll bir inekkk öleeee heleee kediii ayyy yorum yapamıcamm çooookk şaşırdımmm 😀 😀 😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 19 Ocak 2008 #3 Ce: dünyanın en şişko hayvanları ms cim bende şaşırdım belkide montajdır
ms_enemy Yeni Üye Üye 19 Ocak 2008 #4 Ce: dünyanın en şişko hayvanları valllaa bilmiyorumm amaa canımm gerçekseee hayretleree düştümm yaaniii 😀
Ce: dünyanın en şişko hayvanları valllaa bilmiyorumm amaa canımm gerçekseee hayretleree düştümm yaaniii 😀
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Ocak 2008 #5 Ce: dünyanın en şişko hayvanları anaaaa la bu boğaz yokmu bu boğaz hayvanlarda da aynı semirmişler la bunlar
Ce: dünyanın en şişko hayvanları anaaaa la bu boğaz yokmu bu boğaz hayvanlarda da aynı semirmişler la bunlar
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 19 Ocak 2008 #6 Ce: dünyanın en şişko hayvanları Montaj bunlar ya... Photo shop kullanmışlar. Canları sıkıldıkça gidip Burger King'de yemiyorlardır eminim 😀
Ce: dünyanın en şişko hayvanları Montaj bunlar ya... Photo shop kullanmışlar. Canları sıkıldıkça gidip Burger King'de yemiyorlardır eminim 😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 5 Ağustos 2016 #9 Konu güncellenerek yeni resimler eklenmiştir.