HaYaL Daimi Üye Üye 10 Kasım 2010 #1 Elbise mi Aradınız İşte Burada Hem de Çin İşi Japon İşi Yazlık kışlık ne zaman isterseniz giyebileceğiniz bir elbise muhakkak mevcuttur meleklerim.Yeter ki uygun aksesurlara ve uygun mevsimlere uydurmayı bilin...
Yazlık kışlık ne zaman isterseniz giyebileceğiniz bir elbise muhakkak mevcuttur meleklerim.Yeter ki uygun aksesurlara ve uygun mevsimlere uydurmayı bilin...
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 11 Kasım 2010 #5 bunlarda çok kısa giyiyo yahu bid eboy bi gıdım onlarda böle duruosa bende tahmin edemiyorum 😀 ama ciciler 😀
bunlarda çok kısa giyiyo yahu bid eboy bi gıdım onlarda böle duruosa bende tahmin edemiyorum 😀 ama ciciler 😀
laetitia Yeni Üye Üye 11 Kasım 2010 #6 elbise kullanmayı çok seviyorum fakat genelde hep dizimin üstüne geliyorlar alamıyorum çok kısa olmasını sevmem ve kullanamam.
elbise kullanmayı çok seviyorum fakat genelde hep dizimin üstüne geliyorlar alamıyorum çok kısa olmasını sevmem ve kullanamam.
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 11 Kasım 2010 #8 Bu yıl heryerde bir elbisee çokluğu var bende bayrama elbise almayı dusunuyorum 🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 11 Kasım 2010 #10 Ayhhh güselmişşş şekerim.. Bende mekanda bi meleğimizden bu japon style hakkında bilgi almıştım sonra gittim kendime ciciler aldım.. Moderatör tarafında düzenlendi: 11 Kasım 2010
Ayhhh güselmişşş şekerim.. Bende mekanda bi meleğimizden bu japon style hakkında bilgi almıştım sonra gittim kendime ciciler aldım..