Emekli maaşını ezmeye geldik diyenler burada mı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SadmiN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Emekli maaşını ezmeye geldik diyenler burada mı ?
Emekli olamayanlar eytli olanlardanım kızlar. 4 çocuk var daha parayı biriktirip te çocuklar için doğum borçlanması bile yapmış değilim. Eee ben sizlere aşağıdaki konuları boşuna açmadım değil mi bi o konuları hep birlikte yad edip hatırlayalım isterseniz.

Özellikle tedavül dolaşım aracı para için yazdığım konumu inceleyin hemen aşağıda.

Şimdi gelelim kuru fasülyenin faydalarına. Ben de emekli olmadım halen eyt li olduğumu söylemiştim. Nedir bu eyt diyenler olur ise anlatayım Emeklilikte yaşa takılanlardanım yani. Kim benim durumumda bilmiyorum ama öyleyim. Hoş emekli olsak ta verecekleri para evin kirasına yetmeyecektir muhtemelen ama olsun. Yine de kendi gelen para baldan tatlıdır. Şimdi sosyal bi insan olduğumdan mütevellit, ara ara dolaşıyorum sağda solda bi resim gördüm amcam eklemiş onu eklemek istiyorum üzerine konuşalım :D:D
emekli maaşını ezmeye geldik.jpg

Bir gün evet bir gün ben de böyle olmak istiyorum aldığım emekli maaşıyla döner ve kebabı ezerken resim atmak istiyorum. Benim gibi emekliliğini bekleyip te alacağı paraları kimler ezecek mrk ediyorum. Böyle bi foto atar mısınız kızlar ezerken ne diyorsunuz :D:D

Bir gün emekli olur isem ben de maaşımı kendi başıma ezeceğim. Hele ben bi nazır kızı daha bulayım görürsünüz 🙂

Bende sen gibi eyt liyim canım 10 sene vurdu bi gün nasib olurda emekli olursam gezicem
mügünün gezintisi.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Mügü resmi küçülttüm de bura nere gı böyle 🙂 Kendin çekmişsin mrk ettim bak dağa mı çıkıyoz napıyoz emekli olunca ihtiyar söyle bacım ::D:D

Hayatım kocişimin dükkanında tantuni yeriz hayırdır bi de para mı vercez emekliyiz biz yazık bize yahu biter paramız :D:D

Geri