Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

ya arkadaşlar bişey soracam hamilelikte sabahları mide bulantısı oluyormuş hiç sabah deyilde akşamları mide bulantısı çeken varmı

slm melekler ben de yeni aranıza katılanlardanım.üç ay önce düşük yaptım kan uyuşmazlığı vardı biizde.bu ay tekrardan bebek istemeye başladık ve son adet tarihim 30 ocak genelde 26-27 günde tekrarlar.bu ayın adetime 5 gün var .2 gündür bende çok fena mide yanması başladı,özellikle sağ göğsüm çok acıyo.sizce gebelik var mıdır?

herkese mrb 🙂

reglime 5 gün var iki göğsümdende sıvı geliyor şüphemde var sizce hamile oabilirmiyim?

merhabalar bende yeni üye oldum birkaçgündür belirtilerim var bende bu siteye girdim ve okumaya başladım tek tek okuyorum daha 40 lı sayfalardayım belirtilerim kasık ağrısı iğne batması gibi, ayakların üşümesi, gaz, iştah, ara sıra mide bulantısı... ama şu kocakarı yöntemini denedim az önce ona göre değilim. aslında bugün belirtilerin hiçbiri yok gibi eimi de boşyere ümitlendirdim. düzensiz adet gördüğümden dolayı adet tarihimin geçmesi gibi birşey bende yok 2 ay olmadığımda oluyor. bekliyorum bayağı test yapıyorum ardından farlutal ile adet oluyorum. bizim durum sizinkinden biraz farklı ama ümitlenmek istiyorum. ümitlendim de ama yok. dua edin melekler tüp bebek yaptıracağım inşallah tutar. allah ım yüzümüzü eğme yarabbim....

hamile miyim

arkadaşlar, benim de sizlere bir sorum olacak.

en son 15 şubat'ta lekelenme şeklinde başladı adetim. sonrasında 2 gün boyunca bu şekilde devam etti. 18 şubat'ta ise çok şiddetli başladı. 3 gün sürdü ama çok şiddetliydi. şu an ise adet olacağıma dair pek bir belirti görmüyorum. sorum şu: beklenen adet tarihimi hesaplamak için geçen ayın 15'ini mi yoksa 18'ini mi esas almalıyım? 15'i ise 2 gün falan gecikmiş durumda. ama dün evde test yaptım ve negatif çıktı. bana bir yol gösterir misiniz? göğsümde az bir sızı var. karnım da belli belirsiz ağrıyor. normalde adetimden ortalama 5 gün önce şiddetli ağrılar çekerdim. nolur yardımcı olun 🙁

arkadaşlar merhaba bende sıteye yenı uye oldm.. benımde reglıme 15gun var.. kasıklarmda dunden berı batma,şişkinlik,halsizlik,sürekli uyku hali var. regl olcagım zmn hiçbir yerm agrımazdı.. hamile olabilirmiyim. çok hissediyorum. ama hayal kırıklığına ugramak ıstemıyorum.. bukadar erken belirtisi olan varmı

faran bence 15inden hesaplamalısın ama zaten bugün 18i sen işi sağlama al. bikaç gün daha bekle 20sinde falan test yap. inşallah hamilesindir canım..