banamı sordun canm 5 aya yakındır ewliyim çok şükür bi sorunum yok ama bebeğimiz daha gelmedi inş yakın zamanda fazla bizi bekletmeden gelir🙂sen nekadarlık evlısın sorun nedır
yaş kaç canm kaç senelik ewlisin bence biraz daha beklemelisin 2 yaş çok büyük deil daha o büyümemiş bekle canm biraz yaşın küçükseKizlar kafam cok karisik bana bi akil verin ne yapayim.. 🙁 benim bir oglum var 2 yasinda sizce ikinciyi simdi yapmalimiyim yoksa daha erken mi bilemiyorum.. esimde pek orali degil zaten dogru duzgun oturup konusamiyoruz isleri yuzunden birde kayinvalidemgille birlikte oturuyoruz kimseye derdimi anlatamiyorum.. yani en azindan bir evimiz olsaydi daha rahat olurduk ve belkide yapardim ikinciyi... kaynanamlada konusamiyorum cikamadim isin icinden sizce ne yapmaliyim evde birde gorumcede var oglumu cok seviyorlar ama bazende oglanin bagiris cagirislarina katlanamiyorlar ve benbunu ayan acik anliyorum bir yondende yapmayacam evim olana kadar diyorum ama bir yandan da zaman geciyor diyorum... evimizi ne zaman alacagimiz mechul esim bu sene aliriz diyo ama pek inanmak istemiyorum ooooooooofffffffffffff 🙁((((((((((
almira canım bence yaşın geçmeden yapsan ii olur çünkü ilerde zor olur senin için şimdi ikıside birlikte büyür hem.belkıde ikinci çocugun olursa hem bi bahanen olur aile genişledi böle zor oluo kendi evimize çıkalım diyebilirsin...zaten onlarda mecburen sizi baska eve cıkarmak zorunda kalırlar..ben yaşın geçemeden bir bebişin olsun derim..
yaş kaç canm kaç senelik ewlisin bence biraz daha beklemelisin 2 yaş çok büyük deil daha o büyümemiş bekle canm biraz yaşın küçükse
ayşe ramo canım daha yeni evlisin kafana takma..ilk bir seneye kadar yeni çiftler için bebek olmaması normalmiş..ben senin kadar evliyken doktora gitmiştimde bebek istıom die doktor bana sen manyakmısın kızım demişti..biz dedi ancak 1 yada 2 sene içinde bebiş olmassa tedaviye baslıoz 1 seneye kadar normal demişti.oyüzden canım sakın stres edip neden olmuo deme daha erken oluruna bırak.bi sorunum da yok diyosun ozaman hayırlısıyla en kısa zamanda olur inş.ama yinede bu tip konularda bir doktorun yardımı olsa daha iyi oluyor doktor gözetiminde.istersen eşinle gidip danışabiliyorsun ve onlarda bebek için yardımda bulunuolar düzenli bi takiple hemen olur senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?