Geçn ayın onaltsnda regl oldm adetmn üçüncü gnünden itibaren klomen kulandm ve yirmi dokuzunda çatlatma ignesi oldum doktr dört gün sürekli olrk ilişki önrdi snraki günlerde istge brkorm dedi bugün adetime bi hafta var on gün kala kasıklarm çok agırıodu şimdi yefi günüm var ve dünden beri belim kopacak gibi ve sarı katı bi akıntım var üç gündür renksiz ve sıvıydı bugün sarı ve biraz daha katı kızlar lütfen duyunnnn benii... çok kötymm 🙁
Regl olckmş gbi hissdyrmm kndmi çok sancm var sanki oldm olcm tvltte ytcm artk resmn ama bkıorm yok bir yıldır bkliorz bna duaa ednn nolurrr bu ay ttnsun artık melegimmmm
Regl olckmş gbi hissdyrmm kndmi çok sancm var sanki oldm olcm tvltte ytcm artk resmn ama bkıorm yok bir yıldır bkliorz bna duaa ednn nolurrr bu ay ttnsun artık melegimmmm
İnş hamilesindir canım bende hamile olduğumu öğrenmeden böyle belirtilerim olmuştu karmında sancı ve belağrım çoktu adetimden sonra bi hafta bekleyip test yaptım pozitifti
Offf mira'cım aylar geçiyor.... Bende hala bekliyorum 🙁 pazartesi test yapacağım.... Dualarım seninle canım gözüm burada hep senden güzel bir haber okurum ümidiyle bakıyorum ama bu ay da kısmet olmadı... İnşallah en kısa zamanda tekrar kalırsın canım.....
Tüm isteyenler inş hamistir bu ay 🙂
Ben belirtileri değilde ateşini kontrol ediorumm. Ateşe gore sanirim 18nci gün yumurtladim inş döllenme olmuştur. Bekliyorum ateşin yükseldi ve sabit bi iki gündür hayirlisi adet zamanimda dusmesse ve boyle devam ederse benimde bir olabilir inş 🙂
18.günümde 1 eylüle denk geliyor.eğer doğruysa ne kadar zamanda ogrenebilirim gebeliği.hoş ogün de ilişki olmamisti bir gün öncesi ve sonrasında oldu hayirlisi bakalimm