Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Tsk ederim canım bilgiler için sen devam ediyor musun ısı ölçmeye peki
Evet canim adet gününe kadar olccem.ama bu aralar saatleri sasti uyanamiorum erken saat 9-9.30-10.00 bile bulduğu oldu saatler önemli hergun ayni saatlerde ölçmek en duzgunu 7-8 gibi ölçmek ama kalkamiorum bu ara.. Düşük gösteriyor atesim bi kaç gündür.. Ama saatinde olcemiorumm ondanmi bilmiyorum ama goruce az kaldi ama sanirim adet olucam öyle hissediorumm.hayirlisi bakalimm

Sen olc kaydet ben telin not kismina kaydediorum hem unutmamak oluyorum hemen yaziorumm.. Yaz canim bende yardimciniz olurumm.. Yazarsin babada anladigim kadarıyla yardimci olurum inş. Ama zaten sen hergun yaza yaza anliayacksin ateş olayini

Kizlar iyi geceler size uyumaya calisicam biraz canim skkinn bebis olayından dolayı değil genel kendinize iyi bakin. Herşey GÖNLÜNÜZCE olsun inş. Üzülme diyeceğim ama hepimiz uzuluoruz bu konuda inş daha hayirli bi zamanda olur

Kizlar bu saatlere kadar uyumuyormusunuz,,, belki elinizde degildir uyku tutmuyodur fakat yaptiginiz cok yanlis,,, hormonlar en iyi gece uykusunda calisir,,, ozellikle 1 ile 4 arasindaki uyku yani gun isigi hic yokken... İnt okuyun isterseniz,,, yaptiginiz cok yanlis,,, Allahim sizlere sabir , guc versin. Bende cok endiseliyim bebegime bise olucakmi diye takip edenler konuyu bilirler,,, fakat 1 kase yogurt icip beyni resetleyip uyuyorum,,, kizlar Allah dermansiz dert vermesin insanlar kanseri yeniyor,,, kalbinizi ve hormonlarnizi rahat birakin gevseyin... İnanin daha guzel olacak

nupelda yaşar, post: 959139, member: 83703"]Gliba hiç anne olmcm[/QUOTE]
Nupelda öyle deme lütfen. Sen dua et sadece. Bak bizler de ediyoruz. Ben de adet olucam sanırım sancılarım devam ediyor 🙁 psikolojik olarak o kadar takıyoruz ki vücudumuz tüm hamilelik belirtilerini gösteriyor. Seninle aynı belirtileri yaşıyoduk ama benim de psikolojik işte. Adet günüm 16sında bakalım ne olacak. Haber veririm burdan

Selam kızlar adetime üç dört gün var ve iki gündür midem yanıyor vücudum çok sıcak karin bölgem ve bel bölgemde daha çok var ve bu sabah öyle çok değilde biraz midem kalktı gibi kendimi buna baglamiyorum illaki de hamileyim demiyoruz adetim olsa ondan galiba diyorum ama işte genede içim de garip bi his var nasip bekliyorum hayırlısı olur inşallah Rabbim herkeze hayırlısini versin