hermevsim Hamiş Melek Üye 13 Eylül 2014 #5.911 Canım çok takıntı yaptığımız için psikolojik de olabiliyo canım geçen ay bende bütün belirtileri yaşadım dedim ama olmadı regl oldun mu tamamen
Canım çok takıntı yaptığımız için psikolojik de olabiliyo canım geçen ay bende bütün belirtileri yaşadım dedim ama olmadı regl oldun mu tamamen
hermevsim Hamiş Melek Üye 13 Eylül 2014 #5.914 nupelda yaşar' Alıntı: Gliba hiç anne olmcm Genişletmek için tıkla ... Bende bazen öyle düşünüyorum çok üzülüyorum ama nasip kısmet canım sıkma canını ben bi kaç ay daha bekleyip dr gitmeyi düşünüyorum
nupelda yaşar' Alıntı: Gliba hiç anne olmcm Genişletmek için tıkla ... Bende bazen öyle düşünüyorum çok üzülüyorum ama nasip kısmet canım sıkma canını ben bi kaç ay daha bekleyip dr gitmeyi düşünüyorum
nupelda yaşar Aktif Üye Üye 13 Eylül 2014 #5.915 Ama nldu gercktn anlmdm bi gün aryla lklnme ardndan nedn byle oldu
hermevsim Hamiş Melek Üye 13 Eylül 2014 #5.916 Üzülme canım bu ay olmadi diğer aya stres yapıp üzülme yeter hayal kırıklığına uğruyor insan ama topla kendini takmamaya çalış
Üzülme canım bu ay olmadi diğer aya stres yapıp üzülme yeter hayal kırıklığına uğruyor insan ama topla kendini takmamaya çalış
nupelda yaşar Aktif Üye Üye 13 Eylül 2014 #5.917 Bnde ptsi gtmyi dşnüorm bklm ne dck bu ay klmn ve çtltma ignsi klnmştm ya bklm bu dfa ne dyck
hermevsim Hamiş Melek Üye 13 Eylül 2014 #5.918 Canım dedim ya psikolojik oluyor bazen bende 2 gün erken regl olmuştum ki benim regl düzenlidir 28 günde bi olurum çok stresden erken olmuştum
Canım dedim ya psikolojik oluyor bazen bende 2 gün erken regl olmuştum ki benim regl düzenlidir 28 günde bi olurum çok stresden erken olmuştum
hermevsim Hamiş Melek Üye 13 Eylül 2014 #5.919 Tamam git canım o zaman bi görün bakalım sonucu bize de bildir bu arada çatlama iğnesini neden yapıyorlar
Tamam git canım o zaman bi görün bakalım sonucu bize de bildir bu arada çatlama iğnesini neden yapıyorlar
nupelda yaşar Aktif Üye Üye 13 Eylül 2014 #5.920 Elde deglki o kadr hvs edp bkliosn snra hüsran çocklra her bktgmda gözlrm dluo bi bebgi grdgmde kcgmdan brkmıorm koksna hsrt klıorm
Elde deglki o kadr hvs edp bkliosn snra hüsran çocklra her bktgmda gözlrm dluo bi bebgi grdgmde kcgmdan brkmıorm koksna hsrt klıorm