Hocam halen tık yok covidde parol kullandım verdikleri ilaçları kullanmadım adet olmaz isem gebelik testi yapmalımıyım yoksa ara kanama zannettiğimde adwtmiydim acaba?GÜzel kuzum sıkıntı yok hamile değilsin kişiden kişiye göre ilacın etkileri değişir. Covid de allah bilir hangi ilaçları kullandın her şeyin değişmiştir gecikmeyi hastalığına ve ilaca bağlıyorum. Gebelik riskinin hiç olduğunu düşünmüyorum hayatım.
Hocam zannedersem benim adet döngüm değişti ara kanama zannettiğim adetmiş arada karnım ağrıyor ama zannedersem psikolojik bende gebe olduğumu düşünmüyorum ama içime dert oldu. Ayın 5 i di sanırım ara kanama başlangıcı ayın 2 sinde adet olursam demekki döngüm değişmiş eğer olmazsam test yaparım.Selamlar hayatım, vallahi ben sana ne dersem diyeyim sen psikolojik olarak rahatlamak istiyorsun anladığım kadarı ile. Yap testi hayatım 5 dk bekle sonuca bak görceksin hamile değilsin. Yap ki rahatlayasın.
Hayatım 72 saat içinde ertesi gün hapı kullanmışsın anladığım kadarı ile. Yani erkenden hamilelik testi yapmışsın ama genede yapmışsın. Kanama kesinlikle haptan dolayıdır gönderdiğin bu mesaj haricindekileri sildim. Birini yayına aldım ve ona cevap verdim diğer soruların ne oldu diye düşünebilirsin onları sildim hayatım. Durumu değerlendirdiğimde görünen o ki hamilelik değil, ertesi gün hapından dolayı kanama yaşamışsın.Merhaba hocam ben bir ilişki yasadim ve korundum fakat condom cikti partnerim boşalmadi. 3. Gunun akşamı ertes 72 yuttum 8. Günüm bugün ve kahverengi kanamam var yerleşme kanaması olmasından korkuyorum. İliskinin 5. Gununde hamilelik testi yaptim negatif cikmisti hamilelik olmusmudur suan yoksa bu kanama haptan dolayimidir. Oncedende hapi kullandim ama kanama olmamisti boyle o yuzden cok supheleniyorum