C CeMRe YoSH Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2007 #1 Esmer misiniz sarışın mı kumral mı sarışın nickleri esmerler için nickler kumral nickleri sarisin Ben esmer peki ya siz
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 13 Ağustos 2007 #2 Ce: Emermisiniz sarışın mı kumral mı tipik bir sarışın ama aptal olanlardan değil😀
S sevqi Forum Okuru 29 Ağustos 2007 #3 Ce: Emermisiniz sarışın mı kumral mı yaz rengine sahibim simdi yane çikolata😀saclarım sarı ama ecelinin dedigi gibi aptal olanlardan dilm sana katılıyorum arkadasım..biz aptal diliz..
Ce: Emermisiniz sarışın mı kumral mı yaz rengine sahibim simdi yane çikolata😀saclarım sarı ama ecelinin dedigi gibi aptal olanlardan dilm sana katılıyorum arkadasım..biz aptal diliz..
M Misafir Forum Okuru 30 Ağustos 2007 #5 Ce: Emermisiniz sarışın mı kumral mı ben tadı olanlardanım anlatabiliyormuyum
şeker kız Yeni Üye Üye 30 Ağustos 2007 #6 Ce: Esmer misiniz sarışın mı kumral mı Esmer dilberii, afet-i devran 😀 Kızlar biraz kendimi şımarttım,😀 tamam tamam kızmayın Esmerim 😀
Ce: Esmer misiniz sarışın mı kumral mı Esmer dilberii, afet-i devran 😀 Kızlar biraz kendimi şımarttım,😀 tamam tamam kızmayın Esmerim 😀
A asena66 Yeni Üye Üye 1 Eylül 2007 #7 Ce: Esmer misiniz sarışın mı kumral mı Sarışınım ama aptal değilim.
melegim Yeni Üye Üye 18 Eylül 2007 #9 Ce: Esmer misiniz sarışın mı kumral mı rengarenk ruh haline sahip... doğuştan sarışın belli zamanlarda kızıl bu arlar kumralımm.........
Ce: Esmer misiniz sarışın mı kumral mı rengarenk ruh haline sahip... doğuştan sarışın belli zamanlarda kızıl bu arlar kumralımm.........
suskun_gız Yeni Üye Üye 1 Ekim 2007 #10 Ce: Esmer misiniz sarışın mı kumral mı kumral mavi gözluyum (H) 😛