KızılÖtesi Aktif Üye Üye 4 Temmuz 2008 #1 Evinizde Hayvan besliyormusunuz? Evet evinizdeki minik misafirleriniz var mı acaba.. benim var 2 tane kedimm ya sizin.. 1-iran kedim adı : çakıl 2 siyam kedim adı :siyam
Evet evinizdeki minik misafirleriniz var mı acaba.. benim var 2 tane kedimm ya sizin.. 1-iran kedim adı : çakıl 2 siyam kedim adı :siyam
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 4 Temmuz 2008 #2 Cevap: Evinizde Hayvan besliyormusunuz? ankettekilerin hemen hemen hepsini besledim ama annem saolsun hiçbiri yok şuan🙁
Cevap: Evinizde Hayvan besliyormusunuz? ankettekilerin hemen hemen hepsini besledim ama annem saolsun hiçbiri yok şuan🙁
Güler Yeni Üye Üye 4 Temmuz 2008 #3 Cevap: Evinizde Hayvan besliyormusunuz? benim 4 tene muhabbet kusum var. 1 cok akilli, 1 sisko, 2 si de firlama valla ne diyeyim onlari da epey bi kiskaniyorum, esim eve gelir gelmez omuzuna koyup gezdiriyor...🙂
Cevap: Evinizde Hayvan besliyormusunuz? benim 4 tene muhabbet kusum var. 1 cok akilli, 1 sisko, 2 si de firlama valla ne diyeyim onlari da epey bi kiskaniyorum, esim eve gelir gelmez omuzuna koyup gezdiriyor...🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 4 Temmuz 2008 #4 Cevap: Evinizde Hayvan besliyormusunuz? ben hayvanlari severim ama evde asla besleyemem
*şiker* Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #5 Cevap: Evinizde Hayvan besliyormusunuz? kaplumbağa besliyoruumm..adıı bambii ve çok yatıyor sinir oluyoruum..
Cevap: Evinizde Hayvan besliyormusunuz? kaplumbağa besliyoruumm..adıı bambii ve çok yatıyor sinir oluyoruum..
kaprisli Yeni Üye Üye 29 Nisan 2009 #6 Cevap: Evinizde Hayvan besliyormusunuz? bende bi tane muhabbet kuşu besliyorum asıl beslemek istediğim köpek ama annem sağolsun olmuyor
Cevap: Evinizde Hayvan besliyormusunuz? bende bi tane muhabbet kuşu besliyorum asıl beslemek istediğim köpek ama annem sağolsun olmuyor
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 29 Nisan 2009 #7 Cevap: Evinizde Hayvan besliyormusunuz? köpeğim muhabbet kuşum olmuştı geçmiştee ama şuan balık besliyorum 🙂 en kolayıda balık olsa gerek 🙂
Cevap: Evinizde Hayvan besliyormusunuz? köpeğim muhabbet kuşum olmuştı geçmiştee ama şuan balık besliyorum 🙂 en kolayıda balık olsa gerek 🙂
B bufferance Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2009 #8 Cevap: Evinizde Hayvan besliyormusunuz? Yok ya beslemiyorum artık. ölüyolar kuşlar balıklar çook üzülüyorum 🙁 en son tavşanım vardı) büyüdü,benden gizli birine vermişler,yıkıldım 🙁
Cevap: Evinizde Hayvan besliyormusunuz? Yok ya beslemiyorum artık. ölüyolar kuşlar balıklar çook üzülüyorum 🙁 en son tavşanım vardı) büyüdü,benden gizli birine vermişler,yıkıldım 🙁