benimkide bazen pazara gelir ama mecburiyetten hah ben bi daldımı pazara çıkarabilene aşk olsun yada alış verişe o yuzden hep benle gelir alışverişe hem açılmayayım hemde çabuk olayım diye de dinleyen kim o yokken ben yapıom alış verişi deliriyo ha sende karışma demi zaten resmen aldıkları yada bize yaşattıkları herşey onlara hava su yemek :meçhul::meçhul: olarak geri dönuyo değilmi hanımlar haha
En sevdigim huyu, evine bagli olmasi disarda iken bile evi gidelim der.Gezmeyi cok sevmez bu da kotu yani,gittigi yerde cok enderdir rahat etmesi.Alis verise dirdir etsede alistirdim mecburen geliyor,bir gun pazara gidecektik,gelmek istemiyordu,yemek yemek istiyorsan geleceksin tek basima nasil tasiyayim dedim de geliyor simdi mirin kirin yapsada.
En sevdiğim huyu; herşeye karışmıyor olması.. En sevmediğim huyu; Alışverişde baba taktiği uygulaması : Alışveriş yaparken suratının asık olması.... Taktik her defasında işe yarıyor.. Gül sıkılıyor ve alışveriş merkezini terk ediyor... Ama o asık surat neden se çıkışta pek bi iyi oluyor... 😀
En sevdiğim huyu; herşeye karışmıyor olması.. En sevmediğim huyu; Alışverişde baba taktiği uygulaması : Alışveriş yaparken suratının asık olması.... Taktik her defasında işe yarıyor.. Gül sıkılıyor ve alışveriş merkezini terk ediyor... Ama o asık surat neden se çıkışta pek bi iyi oluyor... 😀
gül delimisin sen gı bilerek yapıo kendin demişin heç umursama bence al istediğini istediğin kiminde gez valla ben olsam ole yapardım bak bir muddet sonra işe yaramadığını görüp bırakacak hah 😛iha:
nasılsınız meleklerim ben çok kötüyüm ruhum daralıo çok fena kavga ettik eşimle çok fena çok kırıldım incindim okadar üzüldümki yüreğim acıyor hemde çok acıyor nebileyim sizinle paylaşmak istedim belki birdaha gelmem birdaha görüşemeyiz ne olucak ne yaşayacağım bilmiyorum herşey kafamda belkirsiz ya herşey bitecek yada unutup devam edeceğiz ama şu anda kafam öyle karışıkki hiç bişi umrumda değilmiş gibi sanki bi boşluktayım ne hissettiğimi ne düşündüğümü bile anlamıyorum anladığım tek şey var oda ruhumun ve yüreğimin çok acıdığı .............................
nasılsınız meleklerim ben çok kötüyüm ruhum daralıo çok fena kavga ettik eşimle çok fena çok kırıldım incindim okadar üzüldümki yüreğim acıyor hemde çok acıyor nebileyim sizinle paylaşmak istedim belki birdaha gelmem birdaha görüşemeyiz ne olucak ne yaşayacağım bilmiyorum herşey kafamda belkirsiz ya herşey bitecek yada unutup devam edeceğiz ama şu anda kafam öyle karışıkki hiç bişi umrumda değilmiş gibi sanki bi boşluktayım ne hissettiğimi ne düşündüğümü bile anlamıyorum anladığım tek şey var oda ruhumun ve yüreğimin çok acıdığı .............................
canım benim çok üzüldüm .
umarım düzelirsiniz.
sakin ol ve kafanı dinle biraz
çocuklarını düşün
sinirin geçsin senin gülen yüzünü görmek istiyorum
Allah yardımcın olsun canım arkadaşım🙂
Her zaman yanındayım