evliler odası

ben geldim melişler nasılsınız anam ben biraz sallantılı ne o adım atıyo ne de ben bugünsanki biraz laf felan atma oldu sanki yavaş yavaş düzelecek ama zor vede uzun olacak artık napalım sabreden derviş sabrını alamadan gebermiş hahahahahah

Eee yavas yavas duzelecek canim,yaralarin kabuk baglamasi iyilesmesi biraz uzun surer,sabret gececek,ne gecmedi ki bu gecmesin.

:n028:
paylaşalım tabiki cnmm ahh bende lti milletinden müzdaribimm,valla ne yalan söyliyim yakalasam bir kaşık suda baoğacak kadar nefret ediyorum bilmiyorum sizler ne düşünürsünüz bu elti milleti hakkında ama , ne diyelimm allah herkesi iyiklerle karşılaştırsınn !!!!

günaydın canlarım allah nazarlardan saklasın ben eltimle çok iyiyim çünkü biz çocukluk arkadaşıyız ama 3 elti gelcek onu bilemiyom artıkım nolur

Eltim yok ama birtane gelecekte olacakk.. ama ne zaman bilmem... pek sorun yaşayacağımı sanmıyorum cunku asla kendimi ezdiirceklerden değilim... Görümceye gelincede oda yok 😀

Benim eltim çok iyi allahıma bin şükür aramız çok iyi=)Başka elti yok gelecek olanda yok=)1 eltim 1 görümcem var=)iksiylede çok şükür iyiyim😀

Geri