evliler odası

Bende evli biri olaraktan ziyaret edeyim evliler odamızı😀şimdi benim hiç görümcem yok iki eltim var onlarlada görüşmüyorum malesef bunu ben istemedim onarın tercihi olduğu içi malesef diyorum napalım beni istemeyebi ben hiç istemem😀dünyada iyiylik kadar güzel bişi yok bunu başarabilene tabi neyse bi açılırsam sayfalar almaz bu kadar yeter görüşmek üzere kızlar.D

Lazami bu isler biraz karisik isler,herkesin basinda var canim boyle dertler.Herkes iyi olsa kotuler olmazdi zaten,kimse icin uzulmeye degmiyor...

yusra 46 canim sen sansli tarafmissin,sadece dilini tutmakla olsa, bazi isler coktan halledilirdi.Fakat oyle konular oluyorki dilini tutsanda olmuyor.Ne yapalim herkes bu konuda sansli olamiyor iste.Anlasmak en iyisi tabi,neden huzursuzluk olsun ki,fakat oluyor bazen..
ben alinti yapamiyorum,bir sorun var sanirim.

dilara okadar haklısınki canıjm bazen öyle şeyler oluyorki sussandasuçlusun konuşsanda suşlusun aşağı tukursen sakal yukarı tukuursen bıyık durumundayız herşey aslında 2 dudağımızın arasında karsılıklı olarak yani biz na parsak yapalım kaynana veya etraf mutlaka mudahale rolunde evlendiğiniz zaman 1 kişiyle değil butun ailesiyle hatta inanın bana bazı akrabalarıylada ewleniorsunuz çok saçma dimi ama öyle ben öyle olanlardanım ...............................

Anladim ki arkadaslar,ne kadar uzak o kadar iyi,ben bu yuzden tatsizlik cikmasin diye evimi biraktim kiraya ciktim,yani o kadar biktim,simdi sil bastan yeniden ev alacagiz boyle kirayla olacak is degil.Bir insanin soyledigi soz,yaptigi hareket,oturmasi kalkmasi vs hersey batar mi karsidakine benim batiyordu iste.Cok komik bir ornek vereyim,evimiz bahceliydi bahceyi supurmem bile batiyordu ya ben boyle birsey gormedim neyse.Ne olursa olsun uzak olmakda fayda var,o zaman misafir gibi gidip geliyorsun is bitiyor.

Evet arkadaşım uzak olmak daha iyi
Yakın olsan sık sık görüşmek zorundasın
İllaki karşılıklı birşeyler çıkar rahatsız eder insanı
Aslında ben çok da takma taraftarı değilim
Aile yapısı herkeste farklı
Ama eş de ailesine uyup ,sana cephe alıyorsa orda dur demek gerek
En sinir olduğum kaynanaların oğullarını bulunmaz hint kumaşı,seni sıradan sanmaları hahaha

Evet,herkesin cocugu kendine gore mukemmel,kizlar da yani gelinler agac kovugundan cikmadi ya.Boyle dusunenlere ben de sinir oluyorum fakat konu kendi kizlari olunca,onlarin kizlari ise mukemmel oluyor.

Hakikaten kendi kızları çok mükemmel 😀
Benim kaynanamda kızlarını pek över.
Kızım doğduğunda bakmaya gelmişti arkadaşlarım gelince kızlarını,oğullarını bir övdü ki
Lohusa halimle sinir oldum hahaha
Kızım Sibel Can'a benzer dedi
Ben de hangisi anne dedim hahaha

Geri