evliler odası

İngiliz bilimadamlarına göre, şu basit öneriler kadının aldatılmasını önlüyor.

* Erkeklerin çoğu heyecan için aldatır. Sık sık onu heyecanlandıracak sürprizler yapın.

* Aldatıldığı duygusuna kapılan erkek, hemen eşini aldatır. Bu yüzden kesinlikle şüpheli hareketlerde bulunmayın.

* Erkeğin cinsel isteği tarçın ile lavanta kokusunda artar. Limon kokuları ise kadından bir anda soğumasına bile neden olabilir.

* Çikolata, içki, çilek gibi doğal afrodizyaklara dikkat! Çünkü bunlar erkeğin aldatma duygusunu harekete geçirir.

* Kıskanç ve çok söylenen kadınlar, karşısındaki erkeği uzaklaştırır. Dırdır yapmayın.

* "Aldatsam da beni affeder" diye düşünen erkek, aldatmayı alışkanlık yapar. Bu nedenle kesinlikle onu affetmeyeceğinizi hissetmeli.

* Eşiyle ortak alışkanlıkları bulunmayan erkekler, aldatır. Onunla aynı zevkleri paylaşın.

* Beğenilme istekleri için aldatan erkeklerin sayısı az değil. Aldatılmak istemiyorsanız, eşinize sık sık övgü dolu sözler söyleyin.

Benim kaynanamın övülcek kız yok ama eltilerimi bana övüyor bende ona sinir oluyorum😀gerçekten uzakta olmak en güzeli elticimler uzakta oldukları için pek tatlılar ben kayınvalidelerimle aynı şehirde yaşadığım için ben sıradanım onlar için aman çokta tınnn hahahakocam biliyo ya kımetimi o yetiyo bana kayınvalidemde bilmesse bilmesin :dil:

anammmmmmmmmmmm benim görümcem yok bidene çocuğa benzeyen eltim var okadar başkada yok zaten oda yetişyo anam millete yani hahahahaha bu arada pelin yazıyı okudum lililil gözelmiş de iyi valla hep biz uğraşıyoz adamları kaybetmeyelim deyi azda onlar uğraşsın bakalım ya onlar bizi kaybetmemek için 40 takla atsıbn artıkın ya heç bole endişeleri yok acaba karımbeni aldatırmı acaba karım beni bırakırmım karım şu adama baktımı şole yaptımı napıo vs vs yani pes ne diyejm anam asıl erkeklerden depğilde hemcinslerimizden korkmak lazım değilmi kadına en buyuk kıötuluğu yapan gene bişr kadın değilmi ........................................

Adamlarda kaybetme korkusu yokki
Kadın olarak kene gibi yapışıyoruz adamlara
Dövse gitme,aldatsa gitme eeeee
Kadınların gözü açılsın artık
Erkeklerden korkmayın gı
Kendinizi saydırın sonra sevdirirsiniz.
Aman kocam beni beğensin diye süslenmeye öncelik verileceğine önce saygı duysun size
Nice çirkinlere kocaları tapıyo
Demek ki neymiş
Güzellik çok da önemli değilmiş
Kadın olarak birbirimizi destekleyeceğimize arkadan vuranda biziz
Adamları fazla şımartmayın,çokda serbest bırakmayın
Kaynanaları hiç kafaya takmayın
Orkide nin dediği gibi çok ta tınnnnnnnnn kaynanalar:n028:

Son düzenleme:
çok haklısın canım yua adamlarda kaybetme korkusu yok ama kadınlar hep korkuyo bende bu korkumu yenmek istiyom ya fazla üzereine düşmek istemiyom

erkekler elinizdeki bir kelebege benzer,acip baksaniz ucacak,fazla siksaniz olecek,iste bu ince noktada is bitiyor,ne oldurelim ne de kaciralim. is birazda bizde bitiyor iste hele calisan kadinlar icin daha da zor,ev isi,kendi isimiz ve kocamiz arti cocuklar ne ala memleket.erkekler isten gielince onlarin isi bitiyor,oysa kadinlarin eve gelince isleri basliyor.Kadin olmak zaten zor,biraz da hayatin tadini cikaralim,kendimize zaman ayiralim bu zamani mumkunse esimizle degerlendirelim ki ucup gitmesin elimizden.

gozyaslarimdasaklisinqj3.jpg

Geri