evliler odası

biz 4 eltiydik 3 hazirana kadar en küçükleri benim 17 senedir bir kez olsun kırmadık birbirimizi aramız çok iyidir ne yazıkki benim bir büyüğüm olan eltim 3 haziranda vefat etti :cry_smile: mekanı cennet olsun çok aşırı üzüldük ağladık ama geri gelmiyor maalesef yattığı yer nur ile dolsun inş. iki hafta önce diğer eltimle konuşmuştuk bu konuyu çok kişiler anlaşamıyor sorun yaşıyor çok şükür bizde hiç sorun olmadı diye sohbet etmiştik burdada bu konuyu görünce hemen ogün geldi aklıma rabbim bozmasın aramızı hiçbir zaman :nazar: şuan kaynım evlenmeyi istiyor yani yeni birtane daha eltimiz olacak inş. oda iyi olur ama bana çok koydu bu olay hiç düşünemiyorum rahmetli yengemin yerine kimseyi koyamıyorum 🙁 inş. iyi birisi gelirde daha çok üzülmeyiz sadece yengemin yokluğuna üzülürüz .Görümcelerime gelince onlarlarda gayet iyiyiz heleki büyük ablam canım benimya sarılıp öperken alan kurban olsun der içine sokar adeta rabbim herkese nasip etsin böyle anlaşabilen elti ve görümceyi

Ben de şanslı olanlardanım çok şükür..Üç eltiyiz ve üçümüzde kız kardeş gibiyiz Allah nazarlardan saklasın..Görümcelerimlede iyiyiz şükürler olsun..28 sene sonra aramız bozulmaz demi kızlar?

Ben de şanslı olanlardanım çok şükür..Üç eltiyiz ve üçümüzde kız kardeş gibiyiz Allah nazarlardan saklasın..Görümcelerimlede iyiyiz şükürler olsun..28 sene sonra aramız bozulmaz demi kızlar?
ablacım maşallah🙂
28 yıl ne demek
bir ömür
bundan sonra birşey olmaz🙂

Şükürler olsun görümcem yok ama benn görümceyim ama dalu görümce 😀 ehuehuehu zatii gelinler bene pek büyük onlar beni cocukları gibi sevdiler 🙂 maşallah

anacım ne diyen ya bana nasip olmadı görümcede görümcelikte ben baldız oldum hahahahahahahah ama bir tane görümcem var başkada olmuyacak onunda iyimi kötümü olduğunu çözemeden aramız bozuldu kaynanam ve kaynım sayesinde eltim beni tanımadan benden korkar vede nefret eder oldu bende eltimi tanııyamadım olsun ne diyeyim hakkımızda hayırlısı artık :D:D

Malesef ki ,bir kisiyle evlenmekle is bitmiyor,ayni zamanda onun ailesiylede evlenmis oluyoruz.Hayat iste ne dersek diyelim,basa gelen cekilir.

bacum öncelikle köşemiz hayırlı olsun.Bende 8 yıllık evli bi bayanım 2 tanede kız çocuğum var kaynanaylada altlı üstlü oturyoz şimdiye kadar bi problem çıkamdı ama 🙂neden çıkmadı herşey çift taraflı bence sen ii olrsan karşı mecburen ii olmak zorunda artı şimdide kayınvalide felç sabahleyin iniyorum akşam çıkıyorum evime ve yineliyorum dilini tutarsan senden ii kimse yok dilinide tutmazsan :ang:kaynanayla döüş eltiyle döüş döüş babama döüş hahaha hahaha

sen öyle san ben yıllarca sustum sustum ne oldu gı benim canıjm acıdı asıl yapanın yeri var bundan sonra beni tutabiklene aşk olsun savunun leynnnnnnnnnn savununnnnnnnnnnn hahahahahahahahaha

valla kızlar bi karar aldım hayatımı nasıl yaşamam gerektiğiyle ilgili çok yanlış yaşıomuşum hep birilerine bağlı hep birilerinin söylemleriyle hep göz altında yani ama artıkın yeter artıkın benim gözetimimle benim yaşam isteğimle ve nasıl yaşamak istiyorsam öyle işte okaderrrrrrr uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn hahahahahaha

Geri