biz 4 eltiydik 3 hazirana kadar en küçükleri benim 17 senedir bir kez olsun kırmadık birbirimizi aramız çok iyidir ne yazıkki benim bir büyüğüm olan eltim 3 haziranda vefat etti :cry_smile: mekanı cennet olsun çok aşırı üzüldük ağladık ama geri gelmiyor maalesef yattığı yer nur ile dolsun inş. iki hafta önce diğer eltimle konuşmuştuk bu konuyu çok kişiler anlaşamıyor sorun yaşıyor çok şükür bizde hiç sorun olmadı diye sohbet etmiştik burdada bu konuyu görünce hemen ogün geldi aklıma rabbim bozmasın aramızı hiçbir zaman
şuan kaynım evlenmeyi istiyor yani yeni birtane daha eltimiz olacak inş. oda iyi olur ama bana çok koydu bu olay hiç düşünemiyorum rahmetli yengemin yerine kimseyi koyamıyorum 🙁 inş. iyi birisi gelirde daha çok üzülmeyiz sadece yengemin yokluğuna üzülürüz .Görümcelerime gelince onlarlarda gayet iyiyiz heleki büyük ablam canım benimya sarılıp öperken alan kurban olsun der içine sokar adeta rabbim herkese nasip etsin böyle anlaşabilen elti ve görümceyi
şuan kaynım evlenmeyi istiyor yani yeni birtane daha eltimiz olacak inş. oda iyi olur ama bana çok koydu bu olay hiç düşünemiyorum rahmetli yengemin yerine kimseyi koyamıyorum 🙁 inş. iyi birisi gelirde daha çok üzülmeyiz sadece yengemin yokluğuna üzülürüz .Görümcelerime gelince onlarlarda gayet iyiyiz heleki büyük ablam canım benimya sarılıp öperken alan kurban olsun der içine sokar adeta rabbim herkese nasip etsin böyle anlaşabilen elti ve görümceyi

kaynanayla döüş eltiyle döüş döüş babama döüş