Gebelik için riskli dönem hamile kalınabilir gün hesaplama yardım lütfen

Gulselverrr

Üye
Üye
Gebelik için riskli dönem hamile kalınabilir gün hesaplama yardım lütfen
Merhabalar, @SadmiN adet döngülerim 25haziran,27temmuz,26ağustos. Adet dönemim normalde lekelenmeyle birlikte 10 gün sürer. Bazen adetim 2-3gün erken veya 2-3 gün geç te gelebiliyor. Buna yönelik şuan adetimin 7.günündeyim. Adetimin 9.gününde yani 3 eylülde cinsel ilişki yaşanması risk taşır mı hocam? Risk bu dönem için var mıdır?

Selamlar hayatım yani başka bir deyişle adetim tam bitmeden ilişkiye girsem içime de boşalsa sıkıntı olur mu diye soruyorsun benim anladığım. Bir kadının yumurtlaması olmadan ilişki boyutu ne olur ise olsun hamilelik oluşmaz hayatım. Bu, bütün dünya kadınları için aynıdır. Eğer adetlerin son derece düzenli olmasaydı sana riske girme diyecektim ama gördüğüm kadarı ile adetlerin düzenli ben senin hamile kalma ihtimalinin olmadığını düşünüyorum gene de top sende. 🙂

Cevabınız için çok teşekkürler. Zaten prezervatifle korunarak. Ama yine de takıntı ve kuruntu 🙂 bu dönem döngüme göre yani hamile kalma riski düşük bir dönemdir değil mi doğru anladım🙂 çok sağolun @SadmiN

Geri