Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #1 Gönlünden Ne Koparsa... Üsttekine bir hediye ver bakalım, gönlünden ne koparsa... İstediğiniz her hediye olabilir, ne isterseniz...
Üsttekine bir hediye ver bakalım, gönlünden ne koparsa... İstediğiniz her hediye olabilir, ne isterseniz...
ÇİÇEĞİM Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #2 Ce: Gönlünden Ne Koparsa... Kendi ellerimle yaptığım krem şantili pasta vermek isteyorum.
A asena66 Yeni Üye Üye 28 Ağustos 2007 #3 Ce: Gönlünden Ne Koparsa... Çiçek vermek istiyorum,estern zannedersem çiçekleri seviyorsun.
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 28 Ağustos 2007 #4 Ce: Gönlünden Ne Koparsa... Asenacım sana peynirli gözleme ve yeni demlenmiş çay vermek istiyorum... 🙂
Ce: Gönlünden Ne Koparsa... Asenacım sana peynirli gözleme ve yeni demlenmiş çay vermek istiyorum... 🙂
A asena66 Yeni Üye Üye 28 Ağustos 2007 #5 Ce: Gönlünden Ne Koparsa... BilgeGökçen' Alıntı: Asenacım sana peynirli gözleme ve yeni demlenmiş çay vermek istiyorum... 🙂 Genişletmek için tıkla ... Canım çok sevdiğimi nerden anladın.Şimdi kalkıp yapsammıki gözleme yanında çay. :noidea:Gökçen niyetliyim zaten iyice canımmı çekti ne.
Ce: Gönlünden Ne Koparsa... BilgeGökçen' Alıntı: Asenacım sana peynirli gözleme ve yeni demlenmiş çay vermek istiyorum... 🙂 Genişletmek için tıkla ... Canım çok sevdiğimi nerden anladın.Şimdi kalkıp yapsammıki gözleme yanında çay. :noidea:Gökçen niyetliyim zaten iyice canımmı çekti ne.
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 28 Ağustos 2007 #6 Ce: Gönlünden Ne Koparsa... asena66' Alıntı: Canım çok sevdiğimi nerden anladın.Şimdi kalkıp yapsammıki gözleme yanında çay. :noidea:Gökçen niyetliyim zaten iyice canımmı çekti ne. Genişletmek için tıkla ... Allah kabul etsin Asenacım nereden bileyim niyetli olduğunu, bilemedim canım kusura bakma. Bilsem başka birşey derdim 🙁
Ce: Gönlünden Ne Koparsa... asena66' Alıntı: Canım çok sevdiğimi nerden anladın.Şimdi kalkıp yapsammıki gözleme yanında çay. :noidea:Gökçen niyetliyim zaten iyice canımmı çekti ne. Genişletmek için tıkla ... Allah kabul etsin Asenacım nereden bileyim niyetli olduğunu, bilemedim canım kusura bakma. Bilsem başka birşey derdim 🙁
A asena66 Yeni Üye Üye 29 Ağustos 2007 #7 Ce: Gönlünden Ne Koparsa... Gökçen sana çok şık takılar armağan ederdim.
Mirmiga Yeni Üye Üye 29 Ağustos 2007 #8 Ce: Gönlünden Ne Koparsa... asena ablama kayseri mantısı,kayseri yağlaması birde antep'in fıstıklı baklavasını vermek isterdim 🙂
Ce: Gönlünden Ne Koparsa... asena ablama kayseri mantısı,kayseri yağlaması birde antep'in fıstıklı baklavasını vermek isterdim 🙂
ÇİÇEĞİM Yeni Üye Üye 29 Ağustos 2007 #9 Ce: Gönlünden Ne Koparsa... Üsttekine hayatta en çok istediği şeyi vermek isterdim ama ben verememki sadece dua ediyorum onun için.
Ce: Gönlünden Ne Koparsa... Üsttekine hayatta en çok istediği şeyi vermek isterdim ama ben verememki sadece dua ediyorum onun için.
S selinn Forum Okuru 29 Ağustos 2007 #10 Ce: Gönlünden Ne Koparsa... estern66' Alıntı: Üsttekine hayatta en çok istediği şeyi vermek isterdim ama ben verememki sadece dua ediyorum onun için. Genişletmek için tıkla ... üsttekine gül vermek istiyorum🙂
Ce: Gönlünden Ne Koparsa... estern66' Alıntı: Üsttekine hayatta en çok istediği şeyi vermek isterdim ama ben verememki sadece dua ediyorum onun için. Genişletmek için tıkla ... üsttekine gül vermek istiyorum🙂