*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 30 Ağustos 2007 #1 Herkes Bir Usttekine Bir Sarkı Hediye Etsin şimdi başlıyoruz melekler hazırmıyız herkes bir üstekine istediği bir şarkıyı hediye etsin evet alttaki bana hangi şarkıyı yolluyorsun🙂
şimdi başlıyoruz melekler hazırmıyız herkes bir üstekine istediği bir şarkıyı hediye etsin evet alttaki bana hangi şarkıyı yolluyorsun🙂
Mirmiga Yeni Üye Üye 30 Ağustos 2007 #2 Ce: Herkes Bir Usttekine Bir Sarkı Hediye Etsin sana bertuğ cemilden yağmur'u yolluyorum dinlemediysen tavsiye ederim süper bir parça🙂
Ce: Herkes Bir Usttekine Bir Sarkı Hediye Etsin sana bertuğ cemilden yağmur'u yolluyorum dinlemediysen tavsiye ederim süper bir parça🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 30 Ağustos 2007 #3 Ce: Herkes Bir Usttekine Bir Sarkı Hediye Etsin hayır dinlemedim ama söz dinlicem😉bende sana neslihandan çok yanlızım parçasını yolluyorum bende bunu çokk severim
Ce: Herkes Bir Usttekine Bir Sarkı Hediye Etsin hayır dinlemedim ama söz dinlicem😉bende sana neslihandan çok yanlızım parçasını yolluyorum bende bunu çokk severim
Mirmiga Yeni Üye Üye 30 Ağustos 2007 #4 Ce: Herkes Bir Usttekine Bir Sarkı Hediye Etsin Şarkıcının adını unuttum Ankaralı namık mıydı acaba ya...şarkıda ver coşkuyu ver ver ver ver coşkuyu 🙂))dünden devam et oynamaya
Ce: Herkes Bir Usttekine Bir Sarkı Hediye Etsin Şarkıcının adını unuttum Ankaralı namık mıydı acaba ya...şarkıda ver coşkuyu ver ver ver ver coşkuyu 🙂))dünden devam et oynamaya
çılgınım Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2007 #5 Ce: Herkes Bir Usttekine Bir Sarkı Hediye Etsin sana tarkandan oynama şıkıdımı yolladım
Mirmiga Yeni Üye Üye 5 Eylül 2007 #6 Ce: Herkes Bir Usttekine Bir Sarkı Hediye Etsin sana yüksek sadakat dan aklımın iplerini saldım ı yolluyorum
Ce: Herkes Bir Usttekine Bir Sarkı Hediye Etsin sana yüksek sadakat dan aklımın iplerini saldım ı yolluyorum
*yabangülü* Yeni Üye Üye 18 Şubat 2009 #7 Cevap: Herkes Bir Usttekine Bir Sarkı Hediye Etsin dinlerim sibel can :sensiz sabah olmuyor armagan ediyorum
Cevap: Herkes Bir Usttekine Bir Sarkı Hediye Etsin dinlerim sibel can :sensiz sabah olmuyor armagan ediyorum
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 18 Şubat 2009 #8 Cevap: Herkes Bir Usttekine Bir Sarkı Hediye Etsin Bende sana Sevda Karababa-Eyvallah'ı hediye ediyorum dinlemediysen tavsiye ederim gülüm🙂
Cevap: Herkes Bir Usttekine Bir Sarkı Hediye Etsin Bende sana Sevda Karababa-Eyvallah'ı hediye ediyorum dinlemediysen tavsiye ederim gülüm🙂
*yabangülü* Yeni Üye Üye 19 Şubat 2009 #9 Cevap: Herkes Bir Usttekine Bir Sarkı Hediye Etsin yıldız tilbe :beni kıskandırma
HaYaL Daimi Üye Üye 20 Şubat 2009 #10 Cevap: Herkes Bir Usttekine Bir Sarkı Hediye Etsin sana teomandan oo papatya'yı yoluuyorum canım Ooo papatya yüzümün haline bak Seninle kim kalacak Işıklar kapanıncaa 🙂
Cevap: Herkes Bir Usttekine Bir Sarkı Hediye Etsin sana teomandan oo papatya'yı yoluuyorum canım Ooo papatya yüzümün haline bak Seninle kim kalacak Işıklar kapanıncaa 🙂