MEÇHUL Daimi Üye Üye 23 Ekim 2008 #1 görmeden evlenmeyin....2009 krasyonundan.. bekar melekler ve evlenmeye hazırlanan melekler buyrun 2009 un en müthiş gelinlikleri size bizaat gidip cemil ipekçiden aldımsizin içinn... evli melekler sizde bakın benim gibi gözünüz gönlünüz açılsın bacılarım..buyrun bakınn....
bekar melekler ve evlenmeye hazırlanan melekler buyrun 2009 un en müthiş gelinlikleri size bizaat gidip cemil ipekçiden aldımsizin içinn... evli melekler sizde bakın benim gibi gözünüz gönlünüz açılsın bacılarım..buyrun bakınn....
çileko Yeni Üye Üye 24 Ekim 2008 #2 Cevap: görmeden evlenmeyin....2009 krasyonundan.. arkadsım bu gelinlikleri daha büyük olarak nerden bakabilirim begendimde yakından incelemek istiyorumm
Cevap: görmeden evlenmeyin....2009 krasyonundan.. arkadsım bu gelinlikleri daha büyük olarak nerden bakabilirim begendimde yakından incelemek istiyorumm
MEÇHUL Daimi Üye Üye 24 Ekim 2008 #3 Cevap: görmeden evlenmeyin....2009 krasyonundan.. canım arkadaşım googleden 2009 gelinlikleri yaz bulursun adres vermeyeyim.reklam olurr..ayıpta olur...
Cevap: görmeden evlenmeyin....2009 krasyonundan.. canım arkadaşım googleden 2009 gelinlikleri yaz bulursun adres vermeyeyim.reklam olurr..ayıpta olur...
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 24 Ekim 2008 #4 Cevap: görmeden evlenmeyin....2009 krasyonundan.. bayıldım yaaa..bırdaha gıyıp eşımle dugun mu yapsak yıne..çok guzeller..teşekkurler melegım..emegıne saglık..
Cevap: görmeden evlenmeyin....2009 krasyonundan.. bayıldım yaaa..bırdaha gıyıp eşımle dugun mu yapsak yıne..çok guzeller..teşekkurler melegım..emegıne saglık..
MEÇHUL Daimi Üye Üye 24 Ekim 2008 #5 Cevap: görmeden evlenmeyin....2009 krasyonundan.. bende düşünüyorum nikah tazelemeyi
Ş şeffaf yürek Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #6 Cevap: görmeden evlenmeyin....2009 krasyonundan.. ben evlensemde o kadar zengin koca bulamam heralde..🙂
Cevap: görmeden evlenmeyin....2009 krasyonundan.. ben evlensemde o kadar zengin koca bulamam heralde..🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 26 Ekim 2008 #7 Cevap: görmeden evlenmeyin....2009 krasyonundan.. yüreği zenginse alırr tatlım
B BörüLce Yeni Üye Üye 26 Ekim 2008 #8 Cevap: görmeden evlenmeyin....2009 krasyonundan.. 3494 yazan benim geLinLigimin aynisi yaa süperr yaa
Cevap: görmeden evlenmeyin....2009 krasyonundan.. 3494 yazan benim geLinLigimin aynisi yaa süperr yaa
kar_tanesi Yeni Üye Üye 27 Ekim 2008 #10 Cevap: görmeden evlenmeyin....2009 krasyonundan.. ayyy ayyy ayyyyy cok harikaaa bunlar tsklerrr