CaRiZmA Vip Melek Üye 8 Kasım 2008 #1 Güzelliginiz icin yüz yogasi (Resimli anlatim) yüz inceltme yüz yogası burun inceltme egzersizleri zayıflatma hareketleri hareketleri 1. ADIM Yanaklarınızı hava ile şişererek 10-15 saniye bekleyin kalıncaya kadar bekleyin. Ardından nefesinizi dışarı verin. Bu khareketi 3-4 defa tekrarlayın. 2. ADIM Önceki hareketin tersini uygulayın. Bunu 4-5 defa tekrarlayın. 3. ADIM Gülümseyerek gevşeyin. 4. ADIM Çene altı ve boynunuzu inceltmek için, bu hareketi her yön için tekrarlayın. 5. ADIM Kendinizi iyice sıkıp gevşetim. Bu hareketi 3 defa tekrarlayın. 6. ADIM Kaşlarınızı iyice kaldırarak suratınıza şaşkın bir ifade verin. Bu hareketi 5 defa tekrarlayın gulname.com
yüz inceltme yüz yogası burun inceltme egzersizleri zayıflatma hareketleri hareketleri 1. ADIM Yanaklarınızı hava ile şişererek 10-15 saniye bekleyin kalıncaya kadar bekleyin. Ardından nefesinizi dışarı verin. Bu khareketi 3-4 defa tekrarlayın. 2. ADIM Önceki hareketin tersini uygulayın. Bunu 4-5 defa tekrarlayın. 3. ADIM Gülümseyerek gevşeyin. 4. ADIM Çene altı ve boynunuzu inceltmek için, bu hareketi her yön için tekrarlayın. 5. ADIM Kendinizi iyice sıkıp gevşetim. Bu hareketi 3 defa tekrarlayın. 6. ADIM Kaşlarınızı iyice kaldırarak suratınıza şaşkın bir ifade verin. Bu hareketi 5 defa tekrarlayın gulname.com