Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet canım adet düzensızlıgı stresten olabılır takma kafana bırak oluruna ınsallah gelecek bebişin bu ay

Merhaba arkadaslar,bende yaklasik 1,5 yildir deniyorum bunun 3 ayi ilac tedavisi (clomid,metformin) bu ay cok umutluyum insallah hepimizin dilegi gerceklesir.

hoşgeldin canım aramıza dilerim sende en yakın zmanda meleğine kavuşursun tatlımm hayılısı olsun. bu kadar çok umutlu olmanın sebebi ne bakimmm yoksa belirtilerin varmı biraz anlat?

selzeh ben bal kavanozunu yarıladım ha nerdeyse yakında bitecek şu an kaşıkla yalanıp duruyorum:f060:bakalım bu ay yarayacak mı bize🙂
yoncax caım bu bal ile kullanılan diğer ürünleri miktarlarıyla birlikte ve markalarıyla banada yazarmısın canım eğer marka burda verilmiyosa özel mesaj olarak atarmısın çok sevinirim bende alayım önümüzdeki ay için artık

selam kızlarr.demek hepiniz birden yumurtluyosunuz oh oh ne güzel.sonra gelsin peşpeşe bebiş haberleri.yoncacım sen bu rüya işlerinden çok iyi anlıyosun.bıktırmadık inşallah seni ama çok değişik bir rüya gördüm.rüyamda çok lüx bi arabayla ankaraya gidiyordum.ve ankarada böyle çok güzel kuran kursları böyle çok güzel binalar görüyordum.arabayı kullananda eşimin erkek kardeşiymiş.böyle esmer güzel bi çocuk.ama normalde eşimin kardeşi yok.ayyy bunlar ne demek acaba?

bende bi büyük kavanoz bırde küçük kavanoza koymustum küçük bitti büyügüne dün basladım ama o çok nasıl bıtecek bakalım bıtsede işe yarayacakmı bakalım
bende öyle yaptım bir büyük bir küçük kavanoza koymuştum.küçük bitti.büyüğüde yarıladım.kız nasıl bitceği varmı ben şimdiden üzülüyorum bitecek diye.günde 2 kereden azalıyo valla.yarayacak inşallah.istediğimize yaramasa bile pek çok derde devası var,elbet başka şeylere yarıyordur,içimizde,mesela en basiti benim bağırsaklarım sorunludur hep kabızımdır ama bala başladım başlayalı,çok rahat çıkıyorum tuvalete.bağırsaklara iyi geliyor ya

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen:
esengüven....................1-3 Ağustos(hadi kızlar hala haber yokmu ???????)
hazal3............................3 agustos(hadi kızlar hala haber yokmu ???????)

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
birmur...........................8 ağustos
sultan...........................12 Ağustos
ayselalper......................12 Ağustos
Yağmurun annesi..........13 Ağustos
Yaz esintisi....................14 Ağustos
smart-girl......................15 Ağustos
Nur85...........................16 Ağustos
ecem09.........................18 ağustos
vahide-m.....................20 21 agustos
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos
seduş..........................24 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos
umutsuz_reyhan.............2 Eylül
fatosss...........................4 Eylül

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)

canım marka çok önemli değil önemli olan gerçekten balın iyisi safını bulabilmen.ben yinede sana özel mesajla markayı yazayım.öncelikle 850 gr saf bal-100 gr buzdolabından çıkmış polen-arı sütü küçük şişelerde oluyor onun gr mını bilmiyorum ben 2 küçük şişe aldım ve de oda kesinlikle buzdolabından çıkma olacak.hepsini karıştır.günde 2 kez aç yada tok farketmez.ben aktardan aldım güvendiğim ama sen marketlerede bak oralardada var.ama buzdolabından alacan unutma.birde hazır 3 lü karışımlar var onlar iyi değilmiş.sen kendin ayrı ayrı alıp yaparsan iyi olur bizim gibi.