inşallah canım çok sağol açıklaman için ben akıntının uzama olayını kontrol edemiyorum ama akıntının olduğu günler belliydi adetimin 13.gününde yumurtalıklarımda acayip sancı başlamıştı 14 15 16 17.güne kadar hatta devam etti bu arada akıntımda vardı inş çatlamada olmuştur.adet düzensizliğimde stresten olabilir değilmi.inşallah hamişimdir bu ya ve hiç gerek kalmaz hormon testinede inş canım.
Merhaba arkadaslar,bende yaklasik 1,5 yildir deniyorum bunun 3 ayi ilac tedavisi (clomid,metformin) bu ay cok umutluyum insallah hepimizin dilegi gerceklesir.
selzeh ben bal kavanozunu yarıladım ha nerdeyse yakında bitecek şu an kaşıkla yalanıp duruyorum:f060:bakalım bu ay yarayacak mı bize🙂
yoncax caım bu bal ile kullanılan diğer ürünleri miktarlarıyla birlikte ve markalarıyla banada yazarmısın canım eğer marka burda verilmiyosa özel mesaj olarak atarmısın çok sevinirim bende alayım önümüzdeki ay için artıkselzeh ben bal kavanozunu yarıladım ha nerdeyse yakında bitecek şu an kaşıkla yalanıp duruyorum:f060:bakalım bu ay yarayacak mı bize🙂
canım hoşgeldin aramıza,hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşursun meleğine inşallah.Merhaba arkadaslar,bende yaklasik 1,5 yildir deniyorum bunun 3 ayi ilac tedavisi (clomid,metformin) bu ay cok umutluyum insallah hepimizin dilegi gerceklesir.
bende öyle yaptım bir büyük bir küçük kavanoza koymuştum.küçük bitti.büyüğüde yarıladım.kız nasıl bitceği varmı ben şimdiden üzülüyorum bitecek diye.günde 2 kereden azalıyo valla.yarayacak inşallah.istediğimize yaramasa bile pek çok derde devası var,elbet başka şeylere yarıyordur,içimizde,mesela en basiti benim bağırsaklarım sorunludur hep kabızımdır ama bala başladım başlayalı,çok rahat çıkıyorum tuvalete.bağırsaklara iyi geliyor yabende bi büyük kavanoz bırde küçük kavanoza koymustum küçük bitti büyügüne dün basladım ama o çok nasıl bıtecek bakalım bıtsede işe yarayacakmı bakalım
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:

canım marka çok önemli değil önemli olan gerçekten balın iyisi safını bulabilmen.ben yinede sana özel mesajla markayı yazayım.öncelikle 850 gr saf bal-100 gr buzdolabından çıkmış polen-arı sütü küçük şişelerde oluyor onun gr mını bilmiyorum ben 2 küçük şişe aldım ve de oda kesinlikle buzdolabından çıkma olacak.hepsini karıştır.günde 2 kez aç yada tok farketmez.ben aktardan aldım güvendiğim ama sen marketlerede bak oralardada var.ama buzdolabından alacan unutma.birde hazır 3 lü karışımlar var onlar iyi değilmiş.sen kendin ayrı ayrı alıp yaparsan iyi olur bizim gibi.yoncax caım bu bal ile kullanılan diğer ürünleri miktarlarıyla birlikte ve markalarıyla banada yazarmısın canım eğer marka burda verilmiyosa özel mesaj olarak atarmısın çok sevinirim bende alayım önümüzdeki ay için artık