Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende öyle yaptım bir büyük bir küçük kavanoza koymuştum.küçük bitti.büyüğüde yarıladım.kız nasıl bitceği varmı ben şimdiden üzülüyorum bitecek diye.günde 2 kereden azalıyo valla.yarayacak inşallah.istediğimize yaramasa bile pek çok derde devası var,elbet başka şeylere yarıyordur,içimizde,mesela en basiti benim bağırsaklarım sorunludur hep kabızımdır ama bala başladım başlayalı,çok rahat çıkıyorum tuvalete.bağırsaklara iyi geliyor ya

masallah sen ıyı yıyıyosun vallahı bende yıyıroum ama bu sabah yıyemedım mesela rahatsızdım çünkü ondan baska seylerede faydası var elbette evet o tuvalet konusunu bende farkettım bende sorun yoktu ama yınede daha farklı oldu onu yıyınce

canım marka çok önemli değil önemli olan gerçekten balın iyisi safını bulabilmen.ben yinede sana özel mesajla markayı yazayım.öncelikle 850 gr saf bal-100 gr buzdolabından çıkmış polen-arı sütü küçük şişelerde oluyor onun gr mını bilmiyorum ben 2 küçük şişe aldım ve de oda kesinlikle buzdolabından çıkma olacak.hepsini karıştır.günde 2 kez aç yada tok farketmez.ben aktardan aldım güvendiğim ama sen marketlerede bak oralardada var.ama buzdolabından alacan unutma.birde hazır 3 lü karışımlar var onlar iyi değilmiş.sen kendin ayrı ayrı alıp yaparsan iyi olur bizim gibi.
çok sğol canım inş yararlı olur

yoncax cım

selam kızlarr.demek hepiniz birden yumurtluyosunuz oh oh ne güzel.sonra gelsin peşpeşe bebiş haberleri.yoncacım sen bu rüya işlerinden çok iyi anlıyosun.bıktırmadık inşallah seni ama çok değişik bir rüya gördüm.rüyamda çok lüx bi arabayla ankaraya gidiyordum.ve ankarada böyle çok güzel kuran kursları böyle çok güzel binalar görüyordum.arabayı kullananda eşimin erkek kardeşiymiş.böyle esmer güzel bi çocuk.ama normalde eşimin kardeşi yok.ayyy bunlar ne demek acaba?
ne olur merak ediyorum.kötü bi rüyamı yoksa.

selam kızlarr.demek hepiniz birden yumurtluyosunuz oh oh ne güzel.sonra gelsin peşpeşe bebiş haberleri.yoncacım sen bu rüya işlerinden çok iyi anlıyosun.bıktırmadık inşallah seni ama çok değişik bir rüya gördüm.rüyamda çok lüx bi arabayla ankaraya gidiyordum.ve ankarada böyle çok güzel kuran kursları böyle çok güzel binalar görüyordum.arabayı kullananda eşimin erkek kardeşiymiş.böyle esmer güzel bi çocuk.ama normalde eşimin kardeşi yok.ayyy bunlar ne demek acaba?
canım estağfirullah,olurmu öyle şey,bildiğim kadarıyla yorum yaparım.hayırlara çıksın çok güzel bir rüya görmüşsün.eşin tarafından kişiler sayesinde hiç ummadığın zamanda hiç ummadığın şekilde fırsatlarla karşılaşacaksın sanırım.bu fırsatları değerlendirmen için sana bir ortam çıkacak canım.kısacası istediğin bir şeye kavuşabilmek için yakın zamanda bir ortam olacak ama bu ortamı sağlayacak kişiler olacak.

Selzeh hosbulduk canim insallah hepimiz kavusuruz.
hoşgeldin canım aramıza Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.bende 2 yıllık evliyim canım 3.yılımıza girdik ama daha yeni beviş düşünmeye başladık 4 ay olcak benim okul sebebiyle ama Rabbim ne vakit hayırlıysa o vakit nasip eyler inş meleğin gelir seninde bu ay adet tarihin ne zanmn listeye ekleyelim senide

Geri