canım meleklerim benim,verdiğiniz fikirler için çok teşekkür ederim.gerçekte en yakın arkadaşımdan bile bana yakınsınız.sizleri çok seviyorum.ben şimdi çıkayım hafiften hazırlıklara başlayayım.kocaman öptüm sizi
Daha nice seneleri eşinle bereber geçirmen dileğiyle evlilik yıldönümün kutlu olsun.Yumurtalarını zayi etme bak bugecede özel birgece e hadi bakalım.:laugh:
canım ben aslında biraz çekiniyorum kime soracağımı.bazen yanıt alamadığımda oluyor.çok teşekkür ederim ilgine.mayıs 28,haziran20,temmuz15.bu ay tahminim 9 ve 12 ağustos arası diye düşünüyorum.sitedeki yazıları takip etmeye çalışıyorum.herkesde farklı belirtiler var.benim göğüslerim silikonlu gibi oldu🙂geçen hafta acıdan el sürmeye çekindim bu hafta geçti,geceleri çok üşüyorum mesela.sivilcelendim adet öncesi gibi geliyor bana,ama bazı arkadaşlar hamileykende bunları yaşıyormuş.bu ay da tutmassa gelecek ay,bir arkadaşım yeni bir ürünü satmaya başlayacak .spermelrin rahime kolay gitmesini sağlayan bir jel.ondan denerim olmazsa.sultan canım bide benim sarımsı bir akıntım geliyor ama kokusuz.adet öncesindemi gelir bu.daha önce dikkat etmedim hiç.saol canım
kızlar sıze rüyamı yazıcam yoncax olsa yorumlardı ama tekrar gırerse o da yorum yapar sızınde yorumlarınızı beklıyorum rüyamda halamın evındeymısım 2 halam var bırının evındeyım bana yakın olanın yanı öbür halamda gelmıs oraya baskalarıda var ama tam hatırlayamıyorum evınde oldugum halam dıyorkı bana sen yumurtamı kaynatıp yedın dıyor acıkmısın yemedıysen ye dıyor bende dıyorum hala yumurta yemedım ben dıyorum buzdolabına gıdıyorum yumurta alıyorum elıme yıkıyorum onu sonra vazgeçıp tekrar yerıne koyuyorum yumurtayı sonrada lavaboya gıdıyorum lavabonun etrafı böyle su olmus sankı etrfında pirinç tanlerı var çiğ sekılde dökmüşüm güya ben hemen onları alıyorum lavaboya atıyorum temızlıyorum kımse görmesın dıyorum sonrada uyandım hadı kızlar yorum yapın bakalım beklıyorum
Hoşbulduk arkadaşım Berat gecesinden beri rahatsızım üriner enfeksiyon oldum diyorum ama ogünden byana 3 tahlil yapıldı 5-6 lökosit çıkıyo iltihap yok diyolar ama ben sık sık tuvalete gidiyorum tam çıkıyorum hiç yapmamışım gibi sanki birşeyler batıyor altıma otururken rahatsızım uyuyamıyorum canım yanıyo ağlıyorum bugünde üroloji drna gittim taşların var parçaları düşüyo gebelikte böbrekler genişler taşlar hareket eder idare edeceksin dedi.