Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen:
hazal3............................3 agustos(hadi kızlar hala haber yokmu ???????)
ayselalper........................8 Ağustos(hadi kızlar hala haber yokmu ???????)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
sultan...........................12 Ağustos
Yağmurun annesi..........13 Ağustos
Yaz esintisi....................14 Ağustos
smart-girl......................15 Ağustos
Nur85...........................16 Ağustos
ecem09.........................18 ağustos
vahide-m.....................20 21 agustos
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos
seduş..........................24 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos
umutsuz_reyhan.............2 Eylül
fatosss...........................4 Eylül

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
teşekkürler canım bi tanem oh içimiz şenlensin.12 ağustan sonra nerdeyse her gün bi arkadaşın regl günü var.müjdeler arka arkaya glecek inşallah.

kızlar sıze rüyamı yazıcam yoncax olsa yorumlardı ama tekrar gırerse o da yorum yapar sızınde yorumlarınızı beklıyorum rüyamda halamın evındeymısım 2 halam var bırının evındeyım bana yakın olanın yanı öbür halamda gelmıs oraya baskalarıda var ama tam hatırlayamıyorum evınde oldugum halam dıyorkı bana sen yumurtamı kaynatıp yedın dıyor acıkmısın yemedıysen ye dıyor bende dıyorum hala yumurta yemedım ben dıyorum buzdolabına gıdıyorum yumurta alıyorum elıme yıkıyorum onu sonra vazgeçıp tekrar yerıne koyuyorum yumurtayı sonrada lavaboya gıdıyorum lavabonun etrafı böyle su olmus sankı etrfında pirinç tanlerı var çiğ sekılde dökmüşüm güya ben hemen onları alıyorum lavaboya atıyorum temızlıyorum kımse görmesın dıyorum sonrada uyandım hadı kızlar yorum yapın bakalım beklıyorum

canım rüyada yumurta mutlu evlilik ve çocuk anlamına geliyor alıp alıp geri koyman ne demek bilemedim pirinç de zenginlik demekmiş hadi bakalım Allah hayırlara çıkarsın ama sen pirinçleride temizlemişsin kız ikisinide gerimi yolluyosun yoksa🙂 şaka bi yana ben pek yorumdan anlamam yonca güzel yorumluyor o yorumlar sonra ama yumurta ve pirinç güzel şeyler hayırlısı inşallah

canım kusura bakma yeni gördüm adet tarihin 8 ağustos yani bugün buradan baktım
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak İçin En Uygun Zamanı Hesaplama,Yumurtlama Dönemi Hesaplama,Yumurtlama Günü Hesaplama
ama biraz daha bekle istersen test yapmak için 2 gün sabret yanılma payı olabilir
inşallah hamilesindir canım ya🙂
canım kusur ne demek,sen kusura bakma acıtasyon yaptım acık🙂
canım bende baktım senin dedğin yerden ayın 9 unu gösteriyor,yanlışmı yaptım acaba.birde adet olduğum günleri ovulasyon olarak yazıyor sence bir gariplik yokmu🙂

canım rüyada yumurta mutlu evlilik ve çocuk anlamına geliyor alıp alıp geri koyman ne demek bilemedim pirinç de zenginlik demekmiş hadi bakalım Allah hayırlara çıkarsın ama sen pirinçleride temizlemişsin kız ikisinide gerimi yolluyosun yoksa🙂 şaka bi yana ben pek yorumdan anlamam yonca güzel yorumluyor o yorumlar sonra ama yumurta ve pirinç güzel şeyler hayırlısı inşallah

nebıleyım bende anlamadım ama Allah ım hayırlara çıkarsın ınsallah nasılsa zamanı geldıgınde bellı olacak hersey

Geri